Jodie Foster: Δεν περίμενα πως θα γίνει ηθοποιός η Kristen Stewart

Jodie Foster: Δεν περίμενα πως θα γίνει ηθοποιός η Kristen Stewart

Η διάσημη ηθοποιός δηλώνει έκπληκτη για την επιλογή της πρωταγωνίστριας του «Twilight» να ασχοληθεί με την υποκριτική στη συνέντευξή της στο «The Hollywood Reporter».

Η πρωταγωνίστρια του «Twilight», Kristen Stewart, και φημολογούμενη σύντροφος του Robert Pattinson, αποτελεί ένα από τα it-πρόσωπα του Hollywood. Το κασέ της νεαρής ηθοποιού ανέρχεται πλέον στα 28,5 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο ωστόσο υπάρχει κάποιος που δηλώνει έκπληξη με την επιλογή της να ασχοληθεί με την υποκριτική. Συγκεκριμένα, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Jodie Foster, η οποία συμπρωταγωνίστησε το 2002 με τη 12χρονη τότε Kristen στην ταινία του David Fincher, «Panic Room», δήλωσε στο περιοδικό «The Hollywood Reporter» πως αγαπά πολύ την Kristen αλλά δεν περίμενε πως γίνει ηθοποιός.

Η δήλωση αυτή της Jodie Foster δε κρύβει φθόνο αλλά αντίθετα, όπως προσθέτει η ηθοποιός, επειδή θεωρεί την Kristen εξαιρετικά χαρισματική και λάτρη της κάμερας και των τεχνικών της πίστευε πως δε θα έμενε μόνο στην υποκριτική. Σίγουρα πάντως η Kristen έχει ακόμη πολλά χρόνια μπροστά της για να αποδείξει το ταλέντο της και να πραγματοποιήσει τις βλέψεις που έχει η Jodie Foster για αυτήν.