O Alexander Skarsgård πιο hot από ποτέ στο νέο βιντεοκλίπ των Cut Copy!

O Alexander Skarsgård πιο hot από ποτέ στο νέο βιντεοκλίπ των Cut Copy!

Πόσους γυμνούς κοιλιακούς αντέχετε;

Ηθοποιός και υπεράνθρωπος ο Alexander Skarsgård μιας και μοιάζει να το έχει σκάσει από κάποιο σκανδιναβικό μύθο με 2μετρους θεούς, επιδεικνύει τους κοιλιακούς και τα μακριά ξανθά μαλλιά του για μία αγαπημένη του μπάντα.

Ο Skarsgård πρωταγωνιστεί στο νέο βιντεοκλίπ των Αυστραλών Cut Copy. Το κομμάτι λέγεται 'Free Your Mind', και είναι το πρώτο single της ανερχόμενξς μπάντας από τη Melbourne. Φυσικά πρόκειται για αγαπημένους τους καλλιτέχνες με τους οποίους διατηρεί φιλικές σχέσεις εκτός των άλλων.

Ο αγαπημένος ηθοποιός φορά μια ρόμπα και δείχνει τους κοιλιακούς του,καθώς υποδύεται τον πνευματικό ηγέτη κάποιας αίρεσης, οργάνωσης κι εμείς δεν ξέρουμε ακριβώς- που ζει σε κοινόβιο. Κατά τη διάρκεια του βίντεο, τον βλέπουμε να τρέχει στο δάσος όταν έχει τις μαύρες του, να φιλά τους ανθρώπους στο μέτωπο, να παίζει με τα κεφάλια τους, να βάζει καλάθια στο μπάσκετ χωρίς μπάλα, να πηγαίνει τουαλέτα ενώ τον παρακολουθούν, να ψιλοερωτεύεται τη φίλη κάποιου άλλου και άλλα! Όλα με τους κοιλιακούς σε πρώτο πλάνο. Πάρτε βαθιά ανάσα και απολαύστε Skarsgård στο κάτω μέρος της οθόνης.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τον Alexander Skarsgard μεθυσμένο να φωνάζει στο γήπεδο

Δείτε ολόγυμνο τον sexy βρικόλακα του True Blood