Σε κλάματα ξέσπασε η Selena Gomez επί σκηνής

Σε κλάματα ξέσπασε η Selena Gomez επί σκηνής

Ποιος ήταν ο λόγος που δεν μπόρεσε να συνεχίσει η σταρ;

Χτες το βράδυ η Selena Gomez ανακοίνωσε στο κοινό πως είναι «πληγωμένη», «με δάκρυα στα μάτια». Προς θεού μη σκεφτείτε πως είναι χάλια για τα μάτια του Justin Bieber!

Οι θαυμαστές της 21χρονης σταρ, στο τελευταίο της live στο Brooklyn, της Νέας Υόρκης, εξεπλάγησαν όταν εκείνη κλάιγοντας με λιγμούς προσπάθησε να βγάλει το πρόγραμμα. Εκεί που σχεδόν κατάρρευσε ήταν στο κομμάτι "Love Will Remember" — ο κόσμος υπέθεσε ότι κλαίει για τον Καναδό μισότρελο πρώην της που φαίνεται να την έχει ξεπεράσει.

Η Selena όμως όπως ανακοίνωσε κάθε άλλο παρά για τον Biebs, θρηνούσε.

«Ποτέ πριν δεν έληξα ένα τόσο όμορφο show με δάκρυα... επειδή δεν με άφηναν να ανεβάσω τίποτα στο Instagram απόψε. Είμαι πληγωμένη και τσαντισμένη. Εντελώς. Σε ευχαριστώ τόσο πολύ, Brooklyn. Θα σταματήσω έξω από το σόου του Letterman αύριο να επανορθώσω αν γίνεται. Σας αγαπώ παιδιά πιο πολύ από όσο φαντάζεστε. Υπόχομαι να ανεβάσω κάτι».

Μάλιστα, Selena. Δηλαδή όλος αυτός ο οδυρμός επειδή σου απαγόρευσαν να ποστάρεις στα social media, τραγουδώντας ερωτικό κομμάτι; Να σε πιστέψουμε; Μεταξύ μας τώρα αν χάψουμε τη δικαιολογία σου, η κατάστασή σου είναι πολύ πιο σοβαρή από όσο φανταζόμασταν!


Διαβάστε ακόμη:

Άσβεστο... μίσος: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες έχθρες στον κόσμο της showbiz!

Aντί να πάει στα VMA's o Justin Bieber βγήκε με την πρώην του!