Ιδού ο νέος Christian Grey: 6 Πράγματα που δεν ξέρατε για τον Jamie Dornan

Ιδού ο νέος Christian Grey: 6 Πράγματα που δεν ξέρατε για τον Jamie Dornan

Τι λέτε; Θα τα βγάλει πέρα;

Προφανώς και το μάθατε πια πως ο μέχρι τώρα πρωταγωνιστής του 50 Shades of Grey, Charlie Hunnam αποσύρθηκε από την παραγωγή της ταινίας, μιας και δεν ήταν έτοιμος να επωμιστεί το μέγεθος της φήμης και της δημοσιότητας, ούτε τη μανία των θαυμαστριών. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες το 2014 και ο ηθοποιός αποφάσισε να μη συμμετάσχει. Υπήρξαν επίσης πτυχές των σκηνών σεξ που απεδείχθησαν πολύ πιο σκληρές και δύσκολες από όσο είχε καταλάβει.

Ο επόμενος Christian Grey, φαίνεται να είναι ο Jamie Dornan, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. 31 ετών- δεν έχει απασχολήσει πολύ με τα προσωπικά του αλλά ύστερα από μία καλή ανασκαφή βρήκαμε αρκετά ενδιαφέροντα πραγματάκια:

1. Keira Knightley. Ήταν ο μεγάλος της έρωτας το 2003 με 2005.

2. Είναι Ιρλανδός. Ο Dornan γεννήθηκε στο Holywood, αλλά στην επαρχία Down, της Νότιας Ιρλανδίας από μπαμπά γιατρό, ενώ έχασε τη μαμά του στην εφηβεία.

2. H μεγαλύτερη επιτυχία του είναι ως Sheriff Graham/The Huntsman on Once Upon A Time. Επί οθόνης ήταν ο εραστής της Kirsten Dunst στο Marie Antoinette. Ήταν και η πρώτη του ταινία.

3. Ήταν πρωταθλητής του rugby. Το άφησε όμως για την έβδομη τέχνη και το modeling.

4. Τον ονόμασαν "άντρα Kate Moss" καθώς ήταν επί πολλά χρόνια το πρόσωπο του Calvin Klein, ανεβαίνοντας σε Dior και Armani catwalks και καμπάνιες δίπλα στις Moss και Gisele Bundchen.

5. Είναι και τραγουδιστής. Έχει και μπάντα, τους Sons Of Jim.

6. Είναι γυναικάς. Πέραν της Keira, είχε τις περιπετειούλες του με τις Sienna Miller, Lindsay Lohan, Kate Moss και πολλές ακόμη άσημες μοντέλες. Μέχρι που παντρεύτηκε την Βρετανίδα τραγουδίστρια Amelia Warner και περιμένουν και παιδί.

Διαβάστε ακόμη:

Jamie Dornan: ο νέος πρωταγωνιστής του Fifty Shades of Grey;

Μοντέλα για ταινία