Ποιος ζήτησε από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να ξυρίσει τα μαλλιά του;

Ποιος ζήτησε από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να ξυρίσει τα μαλλιά του;

Mια θυσία για την Τέχνη

Υπάρχουν ηθοποιοί που είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για έναν ρόλο. Επαγγελματίες, που είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν πολλά, που αφορούν στην εμφάνισή τους. Έχουμε δει ηθοποιούς να χάνουν ή να βάζουν πολλά κιλά, να αλλάζουν χρώμα και μήκος μαλλιών και γενικώς να χρησιμοποιούν την έκανα του όπως προστάζει ο ρόλος ή ο σκηνοθέτης.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης λοιπόν δεν είναι ένας από αυτός. Ο διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος μπορεί να μην είναι ηθοποιός, όμως φέτος αποφάσισε να ανέβει στη σκηνή για να παίξει στο μιούζικαλ Άννυ τον ρόλο του ζάμπλουτου επιχειρηματία Oliver Warbucks.

Ο ρόλος αφορά σε ένα μεσήλικα γύρω στα 60+ άντρα με κοιλίτσα και φαλάκρα, όμως αυτό δεν φαίνεται να πτόησε τον Μιχάλη που θα εμφανιστεί στην σκηνή όπως είναι σήμερα.

Η αρχική σκέψη που έπεσε στο τραπέζι από την σκηνοθετική ομάδα και από την παραγωγή -να ξυρίσει για την περίσταση ο τραγουδιστής τα μαλλιά του- απορρίφθηκε χωρίς συζήτηση. Ο τραγουδιστής δεν ήταν διατεθειμένος να κάνει τόσο δραστική αλλαγή στην εμφάνιση του και επόμενος, ο ρόλος που απαιτεί, εδώ και δεκαετίες σε όλο τον πλανήτη, τον ηθοποιό ηλικιωμένο και φαλακρό, θα αλλάξει και στη θέση του θα δούμε τον Μιχάλη με πολλά μαλλιά και νεανική εμφάνιση.

Μια θυσία τελικά για την Τέχνη που δεν φαίνεται ότι θα γίνει αυτή τη φορά.