Δείτε την Adele με μαλλί και look «πιάνω σφουγγαρίστρα» για ψώνια στο Λονδίνο

Δείτε την Adele με μαλλί και look «πιάνω σφουγγαρίστρα» για ψώνια στο Λονδίνο

Ακόμα αναζητούμε εκείνη την Adele των Oscar

Μα είναι δυνατόν να είσαι η Adele, από τις πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες του κόσμου, να ανεβαίνεις στην σκηνή των Oscar υπέρλαμπρη φορώντας υπέροχο φόρεμα, κόκκινο κραγιόν και μαλλί μοιραίο και στην καθημερινότητά σου να μετατρέπεσαι σε κάτι όχι απλά διαφορετικό, αλλά μη αναγνωρίσιμο;

Αυτή η φωτογραφία με το μαλλί κότσο, μια καφέ ζακέτα, ένα κολάν μαύρο και το βλέμμα τύπου «όχι άλλο σίδερο, σφουγγάρισμα και πλύσιμο των πιάτων» οκ, δεν μπορεί να το έχει η Adele όταν βγαίνει από το σπίτι. Το μόνο τέλειο σε αυτή τη φωτογραφία είναι ο μικρός της γιος που επιβεβαιώνει το πόσο καλή μανούλα είναι.

Και θα μου πείτε τώρα, ότι με αυτή της εμφάνισή της δείχνει ότι είναι μια από εμάς. Τις μαμάδες που δεν έκλεισαν μάτι τη νύχτα επειδή ξύπνησε 3 φορές ο μικρός, τις μανάδες που είναι εξαντλημένες επειδή η ζωή τους περιστρέφεται μόνο γύρω από τις ανάγκες των παιδιών. Αλλά! Εδώ υπάρχει ένα «αλλά». Μιλάμε για την Adele ένα make up έπρεπε να το βάλει βρε παιδάκι μου.

Κατά τα άλλα στη φωτογραφία την βλέπετε σε μια βόλτα που έκανε για ψώνια στο Λονδίνο. Παρακαλώ πολύ την επόμενη φορά να μας φέρει την Adele πίσω!!!