Δείτε για πρώτη φορά το απαγορευμένο τρέιλερ της ταινίας «Νymphomaniac»

Δείτε για πρώτη φορά το απαγορευμένο τρέιλερ της ταινίας «Νymphomaniac»

Τέχνη ή πορνογραφία;

Πολύ πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του σκηνοθέτη Lars Von Trier με τίτλο "Nymphomaniac", είχαν αρχίσει να ακούγονται και να γράφονται διάφορα σχόλια: ότι οι σκηνές της είναι τόσο τολμηρές που οι ηθοποιοί θα χρειαστεί να κάνουν πραγματικό sex και όχι να προσποιηθούν.

Ο πρωταγωνιστής Shia LaBeouf σε διάφορες συνεντεύξεις του, άφηνε να εννοηθεί, ότι θα δούμε πολύ περισσότερα από ένα ηθοποιό που δήθεν κάνει sex με την συμπρωταγωνίστρια του. Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για καθαρή πορνογραφία, αλλά όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις οι φήμες τρέχουν γρηγορότερα από την πραγματικότητα.

Το πρόσφατο teaser τρέιλερ κυκλοφόρησε και από αυτά τα 57 δευτερόλεπτα μπορούμε να συμπεράνουμε ότι όντως η ταινία πρόκειται να είναι πολύ τολμηρή με αρκετές sexy σκηνές, πολύ γυμνό και ίσως κάποια απαγορευμένα πλάνα που αρκετοί θα τα χαρακτηρίσουν πορνογραφικά.

Δείτε και μόνη σας το τρέιλερ πριν το κατεβάσουν ως πολύ τολμηρό και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας. Σας προειδοποιούμε ότι περιέχει αρκετές τολμηρές και γυμνές σκηνές.