Επιτέλους το μάθαμε! Γιατί ο Charlie Hunnam αρνήθηκε να υποδυθεί τον Mr. Grey

Επιτέλους το μάθαμε! Γιατί ο Charlie Hunnam αρνήθηκε να υποδυθεί τον Mr. Grey

Για να μην μείνετε με την απορία γιατί δεν θα χαρούμε αυτούς τους κοιλιακούς στη μεγάλη οθόνη.

Toν ρόλο του υπερσεξουαλικού και γοητευτικου κυρίου Grey γλυκοκοιτούσαν τα μεγαλύτερα αστέρια του πλανήτη Χόλιγουντ. Η κινηματογραφική μεταφορά του best seller βιβλίου "Οι Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρέι" συζήτηθηκε όσο καμία άλλη παραγωγή, πριν ακόμα ξεκινήσει το casting... Και όταν ξεκίνησε τα debates για το ποιος ηθοποιός θα πρέπει να κερδίσει τον πολυπόθητο πρωταγωνιστικό ρόλο μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και των media.

Μετά από πολλά λαμπερά ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, -μεταξύ αυτών και του Ryan Gosling- η σεναριογράφος του βιβλίου ανακοίνωσε ότι κύριος Grey θα γινόταν τελικά ο αγγλικής καταγωγής Charlie Hunnam. Καλός ηθοποιός, ιδιαίτερα εμφανίσιμος, όχι πολύ γνωστός και άρα το κατάλληλο πρόσωπο. Λίγες εβδομάδες αργότερα και αφού πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν (κυρίως αρνητικά για την επιλογή του) ο ηθοποιός παραιτήθηκε από τον ρόλο, που με βεβαιότητα θα εκτόξευε την καριέρα του.

Ο παραγωγός της ταινίας, Michael De Luca έρχεται τώρα να φωτίσει τους λόγους της περίεργης αυτής απόφασης.
"To μεγαλύτερο πρόβλημα θα ήταν το φορτωμένο επαγγελματικό του πρόγραμμα, αλλά και η σωματική και ψυχολογική προετοιμασία για τον ρόλο. Ως πρωταγωνιστής στο Sons Of Anarchy δεν θα μπορούσε να μεταμορφωθεί από Jax σε Christian Grey στο χρόνο που απαιτούνταν. Προς την τιμή του ήρθε και μας ανακοίνωσε ότι δεν θα κατάφερνε να είναι έτοιμος στον χρόνο που έχουμε και δεν ήθελε να κάνει άσχημη δουλειά".

jamie-dornanc-ck


Όπως και να έχει ο αντικαταστάτης του Jamie Dornan είναι μια εξαιρετική επιλογή που μας ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή. Άδικο έχουμε;

Διαβάστε ακόμη

Ιδού ο νέος Christian Grey: 6 Πράγματα που δεν ξέρατε για τον Jamie Dornan