Kim Kardashian. Όσο μεγαλώνει, ομορφαίνει. (Με τη βοήθεια του πλαστικού πάντα!)

Kim Kardashian. Όσο μεγαλώνει, ομορφαίνει. (Με τη βοήθεια του πλαστικού πάντα!)

Aυτά είναι τα πολλά πρόσωπα  της 32χρονης socialite.

Μερικές γυναίκες είναι σαν το καλό κρασί... Όσο μεγαλώνουν τόσο ομορφαίνουν. Ακριβώς αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Kim Kardashian, η οποία για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς όχι απλώς ομόρφυνε, αλλά από τότε που εμφανίστηκε στη διεθνή showbiz έχει μεταμορφωθεί σε άλλον άνθρωπο!

Όταν λοιπόν η γλυκιά Kim μπήκε στη ζωή μας κάπου το 2006, με την κυκλοφορία ενός sex tape με τον τότε σύντροφό της, ήταν ελαφρώς πιο σκουρόχρωμη, με ελαφρώς πιο μεγάλη μύτη, όχι τόσο λεία επιδερμίδα, έντονα φρύδια, διαφορετικό σχήμα ματιών και καθόλου ζυγωματικά!

Η σύντροφος του ράπερ Kanye West και μητέρα της μικρής North είχε βάλει στόχο να γίνει διάσημη και επιστράτευσε το θαύμα της πλαστικής χειρουργικής για να δείχνει τέλεια μπροστά από τον φακό.

Η Kim με καταγωγή από την Αρμενία, πρώτα από όλα ξεκίνησε με τη μύτη. Μετά από δυο τρεις ρινοπλαστικές κατάφερε να αποκτήσει μια κομψή γαλλική μυτούλα. Οι επεμβάσεις στο πρόσωπο δεν σταμάτησαν εκεί. Φουσκωτά χείλη με ενέσεις σιλικόνης, γωνίες και ζυγωματικά με ενθέματα και συνεδρίες botox για να αποκτήσει άψογη επιδερμίδα και αριστοκρατική εμφάνιση.

Αν κοιτάξετε τις φωτογραφίες θα διαπιστώσετε ότι οι αλλαγές είναι εμφανείς, αλλά το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό.

Πολλά έχουν ακουστεί ακόμη για το αν τα ιδιαιτέρως "φουσκωτά" οπίσθια της είναι αποτέλεσμα πλαστικής επέμβασης, αλλά η ίδια το έχει διαψεύσει κατηγορηματικά. Για αυτό το σημείο του σώματος να την πιστέψουμε. Για το πρόσωπο, όμως, οι φωτογραφίες μιλάνε και... λένε πολλά!

Διαβάστε ακόμη

Kim Kardashian- Kanye West: μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο τους