Mήπως η Nicole Scherzinger έχει πάρει την κάτω βόλτα;

Γωγώ Φούντα
Mήπως η Nicole Scherzinger έχει πάρει την κάτω βόλτα;

Τι συμβαίνει στη διάσημη τραγουδίστρια και έχει χάσει τον έλεγχο;

Αν μέχρι σήμερα η άτυχη του Hollywood ήταν η Cameron Diaz, στο ερωτικό πάντα κομμάτι, νομίζουμε πως τη θέση της στην κορυφή της... γκαντεμιάς, την έχει πάρει πλέον μία άλλη εξίσου διάσημη και σέξι παρουσία, η οποία δυστυχώς πάει από το κακό στο χειρότερο!

Αναφερόμαστε στην Nicole Scherzinger στη ζωή της οποίας ήρθαν τα πάνω κάτω, όταν αντί για βέρα στο δεξί, ο επί πολλά χρόνια σύντροφός της Lewis Hamilton, την παράτησε στα κρύα του λουτρού!

Όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, παρά το γεγονός ότι η Nicole είναι διάσημη, σέξι και πετυχημένη, δείχνει να έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο στην προσωπική της ζωή, και δεν αναφερόμαστε φυσικά στο ότι δεν έχει καταφέρει να κάνει μία νέα σχέση!

Εκτός του ότι ήταν πάντοτε χυμώδης και καμπυλωτή, διέθετε κοινώς κορμάρα, πλέον χάνει κιλά με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχοντας καταντήσει σκιά του εαυτού της. Στη δραματική απώλεια κιλών της, η οποία έχει ανησυχήσει αρκετά, έρχεται να προστεθεί και το φημολογούμενο πρόβλημά της με το αλκοόλ, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εμφανιστεί, σε άθλια κατάσταση! Μάλιστα, μία από αυτές είναι και στο πάρτι για το μεγάλο φινάλε του X-Factor που δόθηκε χθες το βράδυ και στο οποίο εμφανίστηκε μεθυσμένη, με ασταθές βήμα και βλέμμα... γλαρωμένο και θολό!

Ελπίζουμε να ξαναβρεί σύντομα τον εαυτό της, γιατί είναι πραγματικά στενάχωρο να βλέπεις μία νέα γυναίκα σε αυτή την κατάσταση.

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος σταρ του Hollywood (που δεν του... φαινόταν) έχει αυτό το καλοδιατηρημένο κορμί;

Τι συμβαίνει με την κοιλιά της Julia Roberts;

Gisele τά 'θελες κι εσύ! Ποια ηθοποιός σατίρισε την περίφημη φωτογραφία του supermodel;