Σίγουρα δεν μαντεύετε! Πόσα ξόδεψαν οι Beckhams για... χριστουγεννιάτικα στολίδια;

Γωγώ Φούντα
Σίγουρα δεν μαντεύετε! Πόσα ξόδεψαν οι Beckhams για... χριστουγεννιάτικα στολίδια;

Σας προκαλούμε να μαντέψετε, αν και δεν θα μπορέσετε!

Είναι γνωστό ότι είναι μία από τις διασημότερες και πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου! Τολμούμε να πούμε ότι είναι και μία από τις πιο συμπαθείς, με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε θύματα του marketing και της εικόνας!

Ωστόσο, όσο κι αν τους αγαπάμε, όσο κι αν τους εκτιμάμε, αυτή τη φορά κάπως το... παράκαναν! Ο λόγος για την οικογένεια Beckham, η οποία σαν κάθε, σχεδόν βασιλική οικογένεια, που σέβεται τον εαυτό της, αποφάσισε να στολίσει την έπαυλή της, το λιγότερο εντυπωσιακά για τις γιορτές των Χριστουγέννων!

victoria-beckham-pink-christmas-tree

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η χριστουγεννιάτικη εξόρμησή τους στα μαγαζιά, κόστισε ούτε λίγο ούτε πολύ, 70.000 λίρες, αποκλειστικά για... στολίδια! Τρία τεράστια δέντρα, δύο μικρότερα, και ένα το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δείχνει σαν... διαμαντένιο, είναι ο απολογισμός της οικογένειας, η οποία σκοπεύει να έχει ένα δεντράκι σε κάθε δωμάτιο!

Δικά μας χρήματα δεν είναι, οπότε δεν τα κλαίμε! Αλλά θα τους αγαπούσαμε λίγο περισσότερο αν μαθαίναμε ότι δώρισαν ένα αντίστοιχο ποσό σε φιλανθρωπικούς σκοπούς! Που για κάποιο λόγο το πιστεύουμε...

Διαβάστε ακόμη:

Πού πήγε η μύτη σου βρε Kate Hudson; Δείτε photos πριν και μετά τις επεμβάσεις!

H μαμά Kim Kardashian έβγαλε τα φρύδια της μικρής North; Πανικός στα social media

«Ό, τι είδατε είναι δικό μου»! Ποιος star αρνήθηκε τις φήμες ότι χρησιμοποίησε ντουμπλέρ;