Παιδιάαα σας βλέπουνε! Ποιο ζευγάρι πέρασε τις γιορτές ερωτοτροπώντoντας στην παραλία;

Γωγώ Φούντα
Παιδιάαα σας βλέπουνε! Ποιο ζευγάρι πέρασε τις γιορτές ερωτοτροπώντoντας στην παραλία;

Χωρίς φυσικά να τους απασχολεί το παραμικρό γύρω τους!

Είναι γνωστό ότι ο βήχας, ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται και στην προκειμένη, τουλάχιστον τα 2 από τα 3 είναι... ολοφάνερα, αν μάλιστα κρίνουμε όχι μόνο από τις καυτές πόζες αλλά και από την υπέροχη εξωτική παραλία!

Το διάσημο ζεύγος λοιπόν, Olivia Palermo και Johannes Heuble, ναι ναι εκείνο το εκνευριστικά ωραίο ζευγάρι που συχνά πυκνά μας κάνει έξαλλους, επέλεξαν για τις φετινές τους διακοπές, εξωτικούς και σίγουρα θερμούς προορισμούς, τους οποίους φρόντισαν να... θερμάνουν ακόμα περισσότερο με τη συμπεριφορά τους!

Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε στην μαγευτική παραλία του St. Barts να απολαμβάνουν τη θάλασσα, τον ήλιο και το... κορμί ο ένας του άλλου! Πότε με τον Johannes από πάνω, πότε πλαγίως και πότε ξάπλα, οι 2 τους έκαναν αγκαλίτσες, έδωσαν φιλάκια, έκαναν μασάζ σε... ιδιαίτερα σημεία και δεν ξέρουμε αν προχώρησαν και παραπέρα!

Υποθέτουμε ότι τα βλέμματα των υπόλοιπων λουομένων θα ήταν στραμμένα πάνω τους! Και υποθέτουμε ότι έπεσαν και στοιχήματα για το αν τελικά το... σκάρωσαν το κουτσούβελο! Η απόδοση ήταν μικρή οπότε μάλλον... έγινε!

Καλή χρονιά παιδιά και πάντα... ερωτευμένοι!

Διαβάστε ακόμη:

Jennifer Aniston: Διακοπές στην παραλία με τον Justin και την Courteney Cox

Θα μας πιάσει κατάθλιψη! Ναι, η διάσημη κυρία με το μπικίνι είναι 45 ετών

Μα τέτοια καψούρα βρε Johnny; Δεν θα πιστεύετε πόσα έδωσε για το δώρο της Amber Heard