Ντοκουμέντο: Έχετε δει ποτέ την Christina Aguilera χωρίς μακιγιάζ;

Γωγώ Φούντα
Ντοκουμέντο: Έχετε δει ποτέ την Christina Aguilera χωρίς μακιγιάζ;

Εμείς την είδαμε και σας κάνουμε τα αποκαλυπτήρια!

Είναι διάσημη, για τη φωνή της φυσικά, αλλά και τα απίστευτα σκαμπανεβάσματα των κιλών της, με αποτέλεσμα την μία χρονιά να την λες και χοντρούλα και την επόμενη, να φαίνονται τα... κοκαλά της! Αυτό που ποτέ δεν είχαμε παραητηρήσει για το κορίτσι αυτό, είναι ότι... δεν το έχουμε δει ποτέ χωρίς μακιγιάζ!

Και μπορεί οι συνάδελφοί της να κυκλοφορούν αρκετά συχνά, όχι μόνο αμακιγιάριστες αλλά και σαν... ρακοσυλλέκτες, η Christina Aguilera ωστόσο, στα, τουλάχιστον, 15 χρόνια που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δεν έχει αποχωριστεί ποτέ το make up και το κραγιόν της, τα οποία ομολογουμένως... παραχρησιμοποιεί!

Έτσι, δεν μπορέσαμε να μην εντυπωσιαστούμε, αλλά και να αιφνιδιαστούμε όταν είδαμε τη διάσημη τραγουδίστρια να κυκλοφορεί στους δρόμους του Δυτικού Ηollywood, χωρίς ίχνος μαγικιάζ και πιο φυσική από ποτέ! Χωρίς ψεύτικες βλεφαρίδες, κόκκινο κραγιόν και ρουζ με το τσουβάλι, η Christina φαινόταν σαν μικρό κοριτσάκι, μιας και με τι ζόρι θα την κάναμε παραπάνω από 25!

Σίγουρα διαφορετική, σίγουρα όχι τόσο εντυπωσιακή, αλλά πραγματικά όμορφη και φρέσκια! Μήπως να το καθιερώσει τελικά; Ή έστω να βάφεται λιγότερο από' δώ και στο εξής.

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτο! Ο κατάξανθος πλέον Johnny Depp ξύρισε και τα γένια του και έγινε κούκλος

Το πιο συγκινητικό video για τον Paul Walker από τον κολλητό του Vin Diesel (video)

Η Anne Hathaway γλίτωσε από του χάρου τα δόντια! (photos)