Ποια star αρνήθηκε τον ρόλο της Lawrence στον «Οδηγό Αισιοδοξίας» και γιατί;

Γωγώ Φούντα
Ποια star αρνήθηκε τον ρόλο της Lawrence στον «Οδηγό Αισιοδοξίας» και γιατί;

Κακό πάντως δεν της έκανε!

Η φράση όλα γίνονται για κάποιο λόγο, δεν θα μπορούσε να επαληθεύεται περισσότερο στην περίπτωση αυτή, μιας και μιλάμε για την, χωρίς καμία υπερβολή, απογείωση μιας κινηματογραφικής καριέρας, και μάλιστα από... σπόντα!

Για να γίνουμε πιο σαφείς λοιπόν, σύμφωνα με τον παραγωγό της ταινίας Silver Linings Playbook (Οδηγός Αισιοδοξίας), Harvey Weinstein, η Jennifer Lawrence δεν ήταν η πρώτη επιλογή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο οποίος βέβαια στη συνέχεια της χάρισε και το Oscar Α' Γυναικείου Ρόλου! Ναι καλά διαβάσατε, η παραγωγή ήθελε την Anne Hathaway και παρτενέρ της τον Mark Wahlberg, και παρόλο που για τον Mark δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο γιατί τελικά δεν πήρε τον ρόλο, ο Weinstein έδωσε στεγνά τη Hathaway λέγοντας ότι είχε αγεφύρωτες διαφορές με το σκηνοθέτη!

Η αλήθεια είναι ότι η Anne δεν έχει και τη φήμη της πιο εύκολης και καλόβολης συνεργάτιδας. Επιπλέον, για κάποιο περίεργο λόγο, χαιρόμαστε πολύ που δεν πήρε τελικά τον ρόλο και κατέληξε στη Lawrence. Όπως και να το κάνουμε, η 23χρονη και πιο φρέσκια είναι και πιο ενδιαφέρουσα φάτσα διαθέτει!

Και υπερτονίζουμε: Δεν έχουμε τίποτα με τη Hathaway απλώς αγαπάμε την Jennifer! Και τελοσπάντων η Hathaway δεν θα ταίριαζε ούτε με τον Wahlberg ούτε και με τον Bradley Cooper! Να τα λέμε κι αυτά...

Διαβάστε ακόμη:

Κι όμως η Vogue έβαλε στο εξώφυλλο star με ύψος 1.60μ. που ζυγίζει 70 κιλά. Ποια είναι;

Και στα 56 της, κορμάρα: Ποια είναι;

Δε θα πιστεύετε τη μεταμόρφωση της Vanessa Paradis μετά το χωρισμό της από τον Depp!