«Κοιμάμαι πάντα με βαμμένα μάτια γιατί την επόμενη μέρα δείχνουν τέλεια»! Ποια το είπε;

Γωγώ Φούντα
«Κοιμάμαι πάντα με βαμμένα μάτια γιατί την επόμενη μέρα δείχνουν τέλεια»! Ποια το είπε;

Και καλό θα ήταν να μην ακολουθήσετε τις συμβουλές της

Η Kristen Stewart σίγουρα δεν είναι διάσημη για τη θηλυκότητα και το sex appeal της ή τουλάχιστον όχι με την κλασική έννοια. Είναι ωστόσο ένα πολυφωτογραφημένο και περιζήτητο πρόσωπο, το οποίο κλείνει την μία δουλειά μετά την άλλη, και όχι μόνο στο χώρο του κινηματογράφου αλλά και σε αυτόν της μόδας και της ομορφιάς.

Θα περίμενε λοιπόν κανείς, ότι εφόσον συναναστρέφεται σχεδόν καθημερινά ανθρώπους των χώρων αυτών θα είχε μάθει έστω τα βασικά! Κι όμως αν κρίνουμε από τις δηλώσεις της, μάλλον δεν έχει ιδέα τι πάει να πει φροντίζω τον εαυτό και την εμφάνισή μου.

Στο πλαίσιο λοιπόν της προώθησης της νέας της ταινίας στο φεστιβάλ Sundance, η Kristen έδωσε μια συνέντευξη όπου μίλησε μεταξύ άλλων για μακιγιάζ και μαλλιά: «Από μικρή ήμουν αγοροκόριτσο και τριγυρνούσα μονίμως με τζιν και T-shirts. Γενικότερα η εμφάνισή μου δεν ήταν και πολύ κοριτσίστικη. Ωστόσο, ακόμα και τώρα που μεγάλωσα, ομολογώ ότι δεν έχω ιδέα πώς να μακιγιάρομαι. Το μόνο που κάνω είναι να βάζω μαύρο μολύβι πάνω και κάτω και να μουτζουρώνομαι! Και ποτέ δεν ξεβάφομαι! Κοιμάμαι πάντα με το μολύβι και την μάσκαρα γιατί την επόμενη μέρα δείχνουν πολύ ωραία», εξομολογείται και μας κάνει να αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν το δέρμα της με τόση κακομεταχείρηση να παραμένει σε καλή κατάσταση.

Το ότι σίγουρα κάποια στγμή θα ξυρίσει το κεφάλι της και θα χτυπήσει tattoo στο κρανίο της, είναι κάτι που λίγο πολύ το περιμέναμε και ευτυχώς, όπως είπε, δεν το κάνει ακόμα λόγω του επαγγέλματός της! Πάλι καλά...

Διαβάστε ακόμη:

Όχι, δεν είναι η Adele!Ποια καλλίγραμμη stαr «κρύφτηκε» πίσω από αυτό το κακόγουστο φόρεμα

Ποια διάσημη εμφανίστηκε στο afteparty των Grammy φορώντας την Άρτα και τα Γιάννενα;

Η Jessica Alba πάχυνε και... μας αρέσει ακόμα περισσότερο!