«Έπινε τόσο πολύ που με το ζόρι στεκόταν όρθια»! Ποια star δίνει στεγνά ο George Clooney;

Γωγώ Φούντα
«Έπινε τόσο πολύ που με το ζόρι στεκόταν όρθια»! Ποια star δίνει στεγνά ο George Clooney;

Μιλώντας μεταξύ άλλων για αλκοόλ, φάρσες και... θηλές!

Eκτός από σέξι, ταλαντούχος και διάσημος, έχει πολύ, μα πάρα πολύ χιούμορ, σε σημείο μάλιστα που να εκθέτει ανεπανόρθωτα φίλους και συναδέλφους! Αναφερόμαστε φυσικά στον θεόμουρλο, με την καλή έννοια, George Clooney, και την τελευταία του συνέντευξη όπου κυριολεκτικά δεν... μαζευόταν!

Όπως συμβαίνει συνήθως, ο George μίλησε για τους διάσημους φίλους του αναφερόμενος στη φάρσα που έκανε στο Brad Pitt κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Oceans 12, αλλά εκεί που έδωσε πραγματικά ρέστα ήταν όταν μίλησε για την καλή του φίλη και συμπρωταγωνίστριά του στο Gravity, Sandra Bullock: «Γνωρίζω τη Sandy (το χαιδευτικό της), γύρω στα 20 χρόνια, όταν έβγαινε με έναν πολύ καλό μου φίλο. Είναι ένας άνθρωπος που λατρεύω και πρέπει να σας πω, ότι είναι ακριβώς όπως τη βλέπετε στις ταινίες. Το μόνο της κακό, είναι ότι πίνει πάρα πολύ. Ακόμα και στα γυρίσματα έπινε τόσο πολύ, που με δυσκολία στεκόταν όρθια», είπε, κάνοντάς μας να αναρωτηθούμε αν τα λέει όντως σοβαρά ή απλά κάνει πλάκα.

Δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί και στον ρόλο του ως Batman και κυρίως στο πόσο πολύ στενοχωριόταν για το κοστούμι και τις... ευδιάκριτες θηλές του ήρωα!

Βρε μπας και αντί για τη Sandra στην προκειμένη ήταν μεθυσμένος ο George; Πάντως η αλήθεια είναι ότι είναι μακράν από τους πιο κουλ τύπους του Hollywood.

Διαβάστε ακόμη:

«Κοιμάμαι πάντα με βαμμένα μάτια γιατί την επόμενη μέρα δείχνουν τέλεια»! Ποια το είπε;

Ποιος star άφησε έγκυες την ίδια περίοδο (!) δύο γυναίκες και απέκτησε δύο εξώγαμα παιδιά;

Η Kristen Stewart και το ξυρισμένο κεφάλι της!