Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο αποτραβήχτηκε από τα φώτα η Anne Hathaway;

Γωγώ Φούντα
Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο αποτραβήχτηκε από τα φώτα η Anne Hathaway;

Κάτι υποψιαζόμαστε βέβαια...

Πιθανότατα να είναι και η πιο μισητή star των τελευταίων χρόνων, παρόλο που ούτε σε σκάνδαλα εμπλέκεται, ούτε φωτογράφους κυνηγάει, ούτε συλλήψεις για αλκοόλ και ναρκωτικά έχει στο... μητρώο της.

Ωστόσο, έχει καταφέρει να την μισεί ο κόσμος, μόνο και μόνο για την εμμονή της στην... τελειότητα! Ο λόγος φυσικά για την Anne Hathaway, η οποία όπως αποδεικνύεται, δεν είναι τελικά η βασίλισσα του πάγου, έχει αισθήματα και μάλιστα... λεπτά!

Αυτός ήταν και ο λόγος, όπως η ίδια εξηγεί, που τελευταία έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. «Αισθάνθηκα ότι ο κόσμος ήθελε ένα διάλειμμα από μένα», δήλωσε. «Ήταν και όλος αυτός ο πόλεμος στο διαδίκτυο, που με έκανε να σκεφτώ κάποια πράγματα».

Η αλήθεια είναι, για να είμαστε και δίκαιοι, παρόλο που δεν της έχουμε και καμιά ιδιαίτερη αδυναμία, τόσο κράξιμο, ούτε εγκληματίες δεν έχουν φάει, με τη βραδιά των Oscar και τον εκνευριστικό της λόγο να είναι το κερασάκι στην τούρτα! Αν υπολογίσει κανείς και το θέμα που δημιουργήθηκε με το φόρεμά της, το οποίο άλλαξε τελευταία στιγμή για να μη μοιάζει με εκείνο της συμπρωταγωνίστριάς της στην ταινία Les Miserables, Amanda Seyfried, το παζλ του μίσους... ολοκληρώνεται!

Anne μου, αποτραβήξου λίγο παραπάνω γιατί ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει τις... γκάφες σου!

Διαβάστε ακόμη:

Justin Bieber: Ποιες ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν στις εξετάσεις του;

Δείτε πώς είναι η Beyonce αμακιγιάριστη μόλις ξυπνήσει (φωτό)

Ποια αγαπημένη σταρ έκανε αυτή την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί;