«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω εγώ στο Coachella»! Ποια σταρ το είπε;

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω εγώ στο Coachella»! Ποια σταρ το είπε;

Μια ηθοποιός που δεν το χάνει ποτέ

Από όλους όσους αναμένουν με αγωνία την διεξαγωγή του Coachella Valley Music Festival, η Vanessa Hudgens είναι στην κορυφή της λίστας προσμονής.

Δύο ολόκληρα Σαββατοκύριακα κατά τα οποία το Hollywood μετατρέπεται στον παράδεισσο των hipsters και μοιάζουν όλοι να έχουν ξεπεταχτείι από lookbook των Urban Outfitters. Η Chelsea Handler καταλαβαίνει περί τίνος πρόκειται, η νούμερο ένα όμως υπέρμαχος τους φεστιβάλ, Vanessa προσπαθεί να εξηγήσει.

“Ειλικρινά περιμένω πώς και πώς αυτές τις μέρες του χρόνου για να πάω στο Coachella, είναι το μεγάλο event της χρονιάς και δεν το χάνω με τίποτα. Το λατρεύω. Παθιάζονται όλοι με τη μουσική. Είναι ένα τεράστιο πάρτυ. Φεστιβάλ. Δεν είναι εξουθενωτικό όπως πολλοί θεωρούν. Δεν το χάνω ούτε για τη δουλειά. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Απλά πάω με τους φίλους μου, μπαίνω στο χώρο και η ατμόσφαιρα με κερδίζει κατευθείαν. 5 διαφορετικές σκηνές, βγάζεις τα παπούτσια σου και τρέχεις σαν τρελός με λουλούδια στα μαλλιά. Είναι απλά καταπληκτικό. Λατρεύω να είμαι ξυπόλυτη, να ντύνομαι και να ακούω μουσική με αγαπημένους φίλους".

Διαβάστε ακόμη:

Αγνώριστη και συγκλονιστική η Vanessa Hudgens στη νέα της ταινία!(βίντεο)

Εχμ... Τι έγκλημα έκανε η Vanessa Hudgens στα μαλλιά της;