Ο θάνατος που διέλυσε την Julia Roberts

Ο θάνατος που διέλυσε την Julia Roberts

Η τραγική είδηση και ο λιγοστός χρόνος

Δεν είναι μια είδηση που πήρε μεγάλη έκταση αλλά η Julia Roberts την Κυριακή έχασε την ετεροθαλή αδερφή της. Η Nancy Motes, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της από υπερβολική δόση σε ηλικία 37 ετών.

Η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας πως η μικρή αδελφή της Julia και του επίσης ηθοποιού Eric Roberts πέθανε στο Los Angeles.

Όλη η οικογένεια έχει σοκαριστεί καθώς η κόρη της Betty Lou και του πατριού της Julia, του Michael Motes, έχασε τη ζωή της τόσο άδικα. Το τραγικό είναι πως οι δύο αδερφές είχαν τσακωθεί άσχημα καθώς η αποθανούσα ζούσε στη σκιά της πρώτης και την θεωρούσε υπέυθυνη για πολλά προβλήματά της. Παρόλα αυτά επιθυμούσε να τα ξαναβρεί με τη Julia και της το είχε ζητήσει.

Η Julia ήθελε η αδερφή της να πάψει να είναι υπέρβαρη κάτι που τις οδηγούσε σε συχνούς καβγάδες, με τη δεύτερη να μπαίνει στο χειρουργείο για στομαχικό by-pass. Η Motes ήταν παραγωγός του Glee αλλά είχε αποσυρθεί. Το ακόμη χειρότερο ήταν πως μόλις είχε αρραβωνιατεί και επρόκειτο να παντρευτεί τον αγαπημένο της John Dilbeck, κινηματογραφιστή και τηλεοπτικό παραγωγό σε λίγους μήνες.

Διαβάστε ακόμη:

O Chuck Close φωτογραφίζει 20 σταρ του Hollywood όπως πραγματικά είναι (photo & video)

Queen αποκάλυψη: H Julia Roberts μεταλλάσσεται σε... Meryl Streep!