Η Kim Kardashian τερμάτισε το... ναρκισσόμετρο! Δείτε τι έκανε και απλά γελάστε

Γωγώ Φούντα
Η Kim Kardashian τερμάτισε το... ναρκισσόμετρο! Δείτε τι έκανε και απλά γελάστε

Λες και δεν τη βλέπουμε αρκετά!

Διακριτική και χαμηλοβλεπούσα δεν την λες, και πώς άλλωστε θα μπορούσε να είναι, όταν είναι διάσημη μέσω του reality show που καταγράφει κάθε κίνηση της ίδιας και της οικογένειάς της.

Ωστόσο, παρόλο που πιστεύαμε ότι ο ναρκισσισμός της Kim Kardashian έχει αγγίξει πια κορυφή και δεν πάει άλλο, η διάσημη τηλεπερσόνα, είπε να μας διαψεύσει, έτσι για να μην πλήττουμε κιόλας!

Ανέβασε λοιπόν στο Instagram, ένα μπλουζάκι της 8 μηνών Nori το οποίο είχε πάνω τη... φάτσα της μανούλας! Η ίδια η Kim ευχαρίστησε την Carine Roitfeld η οποία της έστειλε το ρουχαλάκι, ενώ διευκρίνισε ότι η φωτογραφία είναι από το εξώφυλλο του Fashion Book της διάσημης στυλίστριας!

article-0-1B658DCA00000578-944 634x617

Εκτός του ότι η Kim δείχνει τρομακτική, τελοσπάντων δεν είναι μία εικόνα που θα θέλαμε να τη δούμε σε... στέρνο μωρού, και μόνο το γεγονός ότι φανταζόμαστε την μικρή Nori να κυκλοφορεί με τη φάτσα της φόρα παρτίδα μας πιάνουν τα γέλια!

Κατά τ' άλλα, η Kim πόσταρε για μία ακόμη φορά τα δώρα των διάσημων φίλων της σχεδιαστών στην κόρη της, κάνοντάς σας μας σαφώς έξαλλες! Αξίζει να αναφέρουμε, ότι η διάσημη μανούλα διευκρίνισε ότι κάποια από τα ρούχα θα τα φυλάξει για... αργότερα! Ουφ και είχαμε ένα άγχος τι θα φορέσει η Nori την πρώτη μέρα στο δημοτικό!

Διαβάστε ακόμη:

O Depp καψουρεύτηκε: Δείτε τον να φιλάει την Heard, για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες

Εσείς έχετε δει τον κούκλο αδερφό της Δούκισσας Νομικού;

Σοκ: Η Rihanna φαλίρισε!