«Πήγα σε δείπνο στο Λευκό Οίκο, χωρίς εσώρουχο»! Ποιος star έκανε την... kinky αποκάλυψη;

Γωγώ Φούντα
«Πήγα σε δείπνο στο Λευκό Οίκο, χωρίς εσώρουχο»! Ποιος star έκανε την... kinky αποκάλυψη;

Είναι... θεόμουρλος και με τη βούλα

Η αλήθεια είναι, ότι όσο διάσημοι, πλούσιοι και περιζήτητοι κι αν είναι οι αστέρες του Hollywood, το να είναι προσκεκλημένοι σε επίσημο δείπνο στο Λευκό Οίκο, δεν είναι καθημερινό φαινόμενο γι΄αυτούς.

Ένας από αυτούς λοιπόν, είναι και ο so hot right now, Bradley Cooper, ο οποίος λίγες μέρες πριν έδωσε το παρών με τη σύντροφό του Suki Waterhouse, σε γεύμα που παρέθεσε ο Barack Obama.

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι ο Bradley φαινόταν κουλ και σέξι μέσα στο κοστούμι του, η αλήθεια, όπως την εξομολογήθηκε στην Ellen DeGeneres, απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

«Αναγκάστηκα να πάω στο Λευκό Οίκο χωρίς... εσώρουχο», είπε ο διάσημος ηθοποιός! «Φυσικά δεν ήταν επιλογή μου αλλά δε γινόταν αλλιώς. Τον τελευταίο καιρό έχω βάλει κάποια κιλά για ένα ρόλο, με αποτέλεσμα όταν πήγα να ανεβάσω το παντελόνι μου, να μην μου κάνει για κανένα λόγο! Ήταν τόσο στενό και εφαρμοστό, που τελικά έπρεπε να βγάλω το εσώρουχό μου, για να μπορώ έστω να περπατήσω», εξομολογήθηκε γελώντας!

«Νόμιζα ότι όλη η βραδιά θα ήταν εφιάλτης, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά», ολοκλήρωσε. Άραγε ο Obama, πώς να ένιωσε μετά την αποκάλυψη αυτή;

Διαβάστε ακόμη:

Το καταλάβαμε! Ποια star τόλμησε αυτη την εμφάνιση για να μας πείσει ότι φοράει faux γούνα

Ποια star είπε πως έχασε την παρθενιά της από τον Gyllenhaal και αυτός μετά εξαφανίστηκε;

Διαβάστε την ιστορία της υπέροχης βίλας Κωστόπουλου στη Μύκονο, που μόλις πουλήθηκε!