Julianne Hough: «Είμαι πολύ τυχερή για το νέο μου σύντροφο, τον Brooks Laich»

Julianne Hough: «Είμαι πολύ τυχερή για το νέο μου σύντροφο, τον Brooks Laich»

Μας το ανακοινώνει και αφήνει τον Ryan Seacrest σύξυλο!

Ποιος Ryan; H Julianne Hough μπορεί να έληξε τη σχέση της με τον Ryan Seacrest, αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως περνά τα βράδια της μόνη. Η σταρ του Dancing With the Stars παραδέχτηκε στο E! πως έχει προχωρήσει με τη ζωή της από τότε που χώρισε από την παρουσιαστή του American Idol.

Η Julianne, εθεάθη πρόσφατα με τον παίκτη των Washington Capitals τον Brooks Laich, αποκαλύπτοντας πως όντως είναι μαζί κι ευτυχισμένοι.

"Είναι υπέροχος άνθρωπος,” λέει η Julianne. “Είμαι πολύ τυχερή που μια φίλη με την οποία γυρίσαμε την τελευταία μου ταινία, το Curve μου τον σύστησε."

Η σχέση με ένα αθλητή την βοηθά να παραμένει σε φόρμα. Προκειμένου να εξοικονομεί και χρόνο για ύπνο κάθεται και κάνει ασκήσεις ακόμη και στο πλατό, με βαράκια! "Πέρασα πολλά και ακόμη μεγαλύτερες αυξομοιώσεις βάρους. Δεν είναι εύκολο ψέμματα δεν θα πω. Θέλει δουλειά. Να προσπαθείς παντού".

Και ο Brooks το επιβεβαίωσε όμως με τη σειρά του: "Η Julianne είναι τόσο cool, τόσο καλή κοπέλα. Γλυκιά, γεμάτη αγάπη, ξέρει να δίνει και ομορφαίνει τον κόσμο. Είμαι πολύ τυχερός.”

Διαβάστε ακόμη:

Ποια διάσημη κυρία πάει στο γυμναστήριο φορώντας… ψηλοτάκουνα;

Τι έπαθε η Nina Dobrev; (φωτό)