H Pippa ξέρει ότι κοίταζες τα οπίσθιά της στο γάμο της αδελφής της και σου απαντά!

H Pippa ξέρει ότι κοίταζες τα οπίσθιά της στο γάμο της αδελφής της και σου απαντά!

Η διασημότερη αδελφή αποδεικνύει το βρετανικό της χιούμορ

Την ημέρα του γάμου της αδελφής της παρ' ολίγο να κλέψει όλες τις εντυπώσεις. Το στενό φόρεμα Alexander McQueen και η στιγμή που μας γύρισε την πλάτη της για να πιάσει την ουρά του νυφικού της Kate Middleton έγιναν θέμα ατελείωτης συζήτησης στο διαδίκτυο και έκανε την Pippa Middleton μία από τις πλέον περιζήτητες νύφες της Βρετανίας αλλά και παγκοσμίως.

Τρία χρόνια μετά από τη στιγμή που τα διάσημα οπίσθιά της αιχμαλώτισαν το βλέμμα μας, η αδελφή της Δούκισσας μιλάει για εκείνο το φόρεμα και τη συζήτηση που προκάλεσε το φόρεμά της.


"Όπως ανακάλυψα η αναγνώριση έχει τα πάνω της, τα κάτω της και αν μου επιτρέπεται και την πίσω πλευρά της", αστειεύτηκε η Pippa κατά τη διάρκεια ομιλίας της σε γεύμα του οργανισμού Women in Advertising and Communications στο Λονδίνο. Μπαίνοντας σε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη ημέρα η Pippa δήλωσε πολύ χαρούμενη, που χώρεσε στο McQueen φόρεμα, και μάλιστα θεωρεί πως "η εφαρμογή του ήταν κάτι παραπάνω από καλή".
Η 32χρονη Pippa απέδειξε και πάλι το βρετανικό της χιούμορ μετά από παρόμοιες δηλώσεις που είχε κάνει το 2012 σε συνέντευξή της. Τότε είχε δηλώσει:

"Είναι λίγο περίεργο να πετυχαίνεις παγκόσμια αναγνώριση πριν τα 30 σου και εξαιτίας της αδελφής σου, του γαμπρού σου και των οπισθίων σου. Κάποια μέρα θα μπορέσω θα μπορέσω να το καταλάβω".

Διαβάστε ακόμη:

Αλ Πατσίνο: Ευτυχισμένος στο πλευρό της 33χρονης συντρόφου του