Η άσεμνη συμπεριφορά του Justin Timberlake σε συναυλία που προκάλεσε αμηχανία (video)

Γωγώ Φούντα
Η άσεμνη συμπεριφορά του Justin Timberlake σε συναυλία που προκάλεσε αμηχανία (video)

Aλλά...τέλος καλό όλα καλά!

Δεν είναι διάσημος μόνο για το ταλέντο και το αψεγάδιαστο στιλ του, αλλά και για την αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει, το οποίο φροντίζει να επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, ακόμα και στις πιο... ακατάλληλες στιγμές!

Ο λόγος για τον αγαπημένο Justin Timberlake, ο οποίος βρέθηκε στη Philadelphia για συναυλία και μάλλον θα θυμάται για πολλά χρόνια ακόμα τη βραδιά αυτή. Την ώρα λοιπόν που ο superstar... ερμήνευε επί σκηνής, σταμάτησε ξαφνικά και απευθύνθηκε σε μία κοπέλα της δεύτερης σειράς η οποία του... έδειξε το μεσαίο δάχτυλο, ξέρετε τη διεθνή χειρονομία με τη γνωστή ευχή!

Ο Justin βέβαια, εν αντιθέσει με οποιονδήποτε άλλο, ίσως πιο χαζό και άνευ χιούμορ, αντί να γίνει έξαλλος και να αρχίσει τα μπινελίκια, αποφάσισε να αφιερώσει λίγα λεπτά στην θρασύτατη νεαρά: «Μα γιατί μου δείχνεις το δάχτυλό σου; Δηλαδή ήρθες στη δεύτερη σειρά μόνο και μόνο για να με... βρίσεις; Δε βγάζω κανένα νόημα», είπε γελώντας ο Justin.

«Aν ήθελες απλά να μου τραβήξεις την προσοχή, πρέπει να σου πω ότι είσαι στη δεύτερη σειρά και σε βλέπω! Πάντως τα κατάφερες! Τώρα όμως για να το ξεπεράσω, λέω να κάνουμε όλοι εδώ την ίδια κίνηση ταυτόχρονα», ολοκλήρωσε, και όπως καταλαβαίνετε, κοινό και τραγουδιστής ύψωσαν περήφανοι τα... δάχτυλά τους!

Εύγε για το χιούμορ και την ψυχραιμία σου Justin, γιατί αν ήταν στη θέση σου κανένας Chris Brown θα την είχε κάνει... μαύρη στο ξύλο τη θαυμάστρια!

Διαβάστε ακόμη:

H Harper είναι η πριγκίπισσά του! Ο David Beckham είναι δοτικός μπαμπάς

Έλεος: Ποιο παιδί της η Kris Jenner στέλνει με το ζόρι στο χειρουργείο, για να χάσει κιλά;

Ποιοι κυνηγούν μια θέση στην εκπομπή της Σταματίνας;