«Ήταν μια κακομαθημένη πριγκίπισσα»!Ποιας σνομπ star η πρώην συμμαθήτρια την... εκθέτει;

Γωγώ Φούντα
«Ήταν μια κακομαθημένη πριγκίπισσα»!Ποιας σνομπ star η πρώην συμμαθήτρια την... εκθέτει;

Kαλά δε σοκαριστήκαμε κιόλας!

Θυμάστε το επεισόδιο των Friends με τον Brad Pitt που υποδυόταν έναν πρώην χοντρούλη του οποίου η πριγκίπισσα Rachel (Jennifer Aniston) έκανε τη ζωή δύσκολη στα μαθητικά τους χρόνια και εκείνος για να την εκδικηθεί είχε δημιουργήσει το I Hate Rachel Green group;

Ε λοιπόν, να που αυτά συμβαίνουν και στην πραγματική ζωή και μάλιστα σε stars του Hollywood οι οποίοι λόγω της τεράστιας προβολής και δημοσιότητας που έχουν, δεν ησυχάζουν σχεδόν ποτέ! Μία νέα ιστορία λοιπόν, σχετικά με τη Gwyneth Paltrow είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και έκανε τους haters της διάσημης ηθοποιού, να τρίβουν με ικανοποίηση τα χέρια τους!

Μία πρώην συμμαθήτρια της star λοιπόν, άνοιξε την καρδούλα της και έσταξε φαρμάκι για την ηθοποιό, μιας και από μικρή ακόμα ηλικία η συμπεριφορά της ήταν σνομπ και εκνευριστική! «Ανεβάζαμε ένα θεατρικό έργο και η Gwyneth θα υποδυόταν την πριγκίπισσα. Τότε γύρισε και μας είπε, ότι ήταν λογικό να πάρει εκείνη τον ρόλο γιατί ήταν η μοναδική που ήταν... πραγματική πριγκίπισσα! Γενικότερα αντιμετώπιζε όλους εμάς σαν να ήμασταν κατώτεροι και πίστευε ότι είναι πολύ ξεχωριστή για να μας συναναστραφεί. Και εννοείται ότι τόσα χρόνια μετά, η γνώμη μας για εκείνη δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο», είπε.

Τώρα αν σας πούμε ότι η εξομολόγηση αυτή μας ξάφνιασε, θα ήταν ψέμα, διότι δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται διάφορα για την ψωνισμένη συμπεριφορά της Gwyneth! Αλλά όπως αντιλαμβανόμαστε, δε φταίει αυτή αλλά οι γονείς της οι οποίοι την έκαναν αυτό που είναι σήμερα: Μία όμορφη και ταλαντούχα αλλά άκρως υστερική star!

Διαβάστε ακόμη:

Θα γυριστεί «Sex and the city 3»; Τι είπε η Sarah Jessica Parker

H Jennifer Aniston θα μας τρελάνει: Δείτε τι κάνει στα σκυλιά της