Η ερωτική ζωή της Gwyneth Paltrow: Από τον Brad Pitt στον Ben Affleck

Η ερωτική ζωή της Gwyneth Paltrow: Από τον Brad Pitt στον Ben Affleck

Η ηθοποιός ξαναμπαίνει στο...παιχνίδι

Μετά από μια σειρά από σχέσεις με πολύ επώνυμους star του Hollywood η Gwyneth Paltrow έκανε ο, τι καλύτερο για να κρατήσει τον γάμο της με τον Chris Martin των Coldplay αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Στα 41 της η ηθοποιός μετά από μια 10ετία είναι μόνη και επιστρέφει στο...ερωτικό παιχνίδι και εμείς είπαμε να ανατρέξουμε στο παρελθόν της τότε δηλαδή που η Gwyneth ήταν ζευγάρι μεταξύ άλλων με τον Prad Pitt και τον Ben Afflek. Ναι, ναι έχει γούστο το κορίτσι.

Σε ηλικία 24ετών η Paltrow έκανε την εμφάνισή της στο πλευρό του Prad Pitt και μάλιστα το ζευγάρι ήταν αρραβωνιασμένο. Και μπορεί τώρα ο Brad να αποτελεί τον κρυφό πόθο κάθε γυναίκας εκείνη τότε τον παράτησε, του τσάκισε την καρδιά και όπως έχει δηλώσει αυτή ήταν η αιτία που διαλύθηκε ο αρραβώνας τους. Μάλιστα για το τέλος της σχέσης αυτής έχει πει ότι "πένθησε" για 5 ολόκληρα χρόνια.

Μετά τη σχέση αυτή ήρθε στη ζωή της ο Ben Affleck. Αυτή η σχέση είχε πολλά on/off μέχρι που έληξε ολοκληρωτικά το 2000. Όπως έχει δηλώσει για αυτή τη σχέση, ήταν δύσκολο γιατί "Ο Ben κάνει δύσκολη την ζωή του. Είναι ένα πολύ καλό παιδί αλλά είναι πολύπλοκος. Νομίζω ότι είχαμε διαφορετική αντίληψη όσον αφορά τις αξίες της ζωής".

Αμέσως μετά είχε μια πολύ σύντομη σχέση με τον ηθοποιό Scott Speedman ενώ η σχέση της με τον Luke Wilson διήρκησε μόλις ένα χρόνο μιας και ο Chris Martin ήταν αυτός που της έκλεψε την καρδιά. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2002, τρεις εβδομάδες μετά το θάνατο του πατέρα της από καρκίνο, και παντρεύτηκαν σε ένα κλειστό και μυστικό γάμο που έγινε στο Mexico.

Τώρα ετοιμαζόμαστε να γράψουμε για τις νέες κατακτήσεις της