Ποια σταρ κατηγόρησαν πως προωθεί... την παχυσαρκία;

Γωγώ Φούντα
Ποια σταρ κατηγόρησαν πως προωθεί... την παχυσαρκία;

Μία νέα κόντρα ανατέλλει στους λόφους του Hollywood!

Ποιος διάσημος είδε την Joan Rivers και δεν τη φοβήθηκε; Αυτός θα μπορούσε να είναι εναλλακτικά ο τίτλος του θέματος αυτού, μιας και η οικοδέσποινα του Fashion Police, για ακόμη μία φορά άνοιξε το στοματάκι της και δυστυχώς όχι για καλό!

Μιλώντας λοιπόν στην εκπομπή του Howard Stern η 80χρονη celebrity, αφού τα έχει βάλει με τη συντριπτική πλειοψηφία των διάσημων κυριών, είπε αυτή τη φορά να περιλάβει την Lena Dunham: «Πραγματικά είναι πολύ ταλαντούχα αλλά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα των αμέτρητων γυμνών σκηνών της. Δηλαδή εντάξει, νιώθει καλά με το σώμα της, αλλά το γεγονός ότι προσπαθεί να το περάσει ως κάτι φυσιολογικό δεν μου αρέσει καθόλου! Είναι σαν να λέει στα νέα κορίτσια, να γίνουν χοντρές και τελικά να πάθουν διαβήτη», είπε.

photo

Ο Stern βέβαια, σε μία προσπάθειά του να κατευνάσει κάπως τα πνεύματα, υποστήριξε την Dunham λέγοντας πως είναι ο τύπος της γυναίκας που δείχνει να μην την ενδιαφέρει η άποψη του κόσμου και πως είναι πολύ χαλαρή με την εικόνα της, για να λάβει την αποστομωτική απάντηση της Rivers: «Όλες τις γυναίκες τις νοιάζει η εικόνα τους»!

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που επιτίθεται σε star... παραπάνω κιλών, μιας και στο παρελθόν την κοφτερή της γλώσσα ένιωσε στο πετσί της και η Adele! Θεωρούμε πάντως, ότι και οι 2 πλευρές έχουν τα δίκια τους και πως και τα λάθος πρότυπα είναι ένα σημαντικό θέμα αλλά και το δικαίωμα του καθενός να είναι όπως ο ίδιος θέλει!

Είστε ελεύθεροι να διαλέξετε πλευρά!

Διαβάστε ακόμη:

Η αδελφή της L'Wren επιτίθεται στον Mick Jagger: Η κηδεία «τσίρκο» και η διαθήκη

Γιάννης Αποστολάκης-Ελισάβετ Σπανού: Είναι ζευγάρι;