Ποιο διάσημο ζευγάρι «τα δίνει όλα» μες την μέση του δρόμου;

Γωγώ Φούντα
Ποιο διάσημο ζευγάρι «τα δίνει όλα» μες την μέση του δρόμου;

Mα πόσο πάθος πια;

Εντάξει δεν μπορούμε να πούμε, καλές και οι stars με κυτταρίτιδα και ραγάδες, καλοί και οι χωρισμοί, περιέχουν ίντριγκα όσο να πεις, αλλά όσο απολαμβάνουμε να βλέπουμε διάσημα και φουλ ερωτευμένα ζευγάρια, δεν απολαμβάνουμε τίποτα από τα παραπάνω!

Ίσως το πιο ερωτευμένο, και σίγουρα πιο χαριτωμένο ζεύγος του Hollywood, είναι οι Adam Brody και Leighton Meester, οι οποίοι πρόσφατα αιφνιδίασαν και τους πιο... δαιμόνιους με τον ξαφνικό και κάτω από άκρα μυστικότητα γάμο τους! Φαίνεται λοιπόν, ότι οι συγκεκριμένοι είναι η τρανή απόδειξη ότι ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα, μη σας πούμε κάνει ακριβώς το αντίθετο!

Το διάσημο ζεύγος λοιπόν, εθεάθη στους δρόμους του Manhattan, χεράκι χεράκι με κάζουαλ αμφίεση, να περπατά προς άγνωστη κατεύθυνση! Ωστόσο, το πάθος και η ένταση ανάμεσά τους, είναι ακόμα τόσο μεγάλη, που σε ανύποπτο χρόνο και στιγμή, και καταμεσής πολυσύχναστης γειτονιάς της μεγαλούπολης, ο Adam άρπαξε την καλή του και της έσκασε ένα... σβουρηχτό γεμάτο αγάπη και λατρεία φιλί! Όπως αντιλαμβάνεστε, ούτε περαστικούς ούτε και φωτογράφους αντιλήφθηκαν, αλλά τους δικαιολογούμε.

Ορίστε, τέτοια βλέπουμε και ζηλεύουμε! Με την καλή έννοια πάντα...

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τη Beyoncé με afro μαλλί (φωτό)

Madonna: Δείτε τον γιατρό που της έκανε όλες τις πλαστικές επεμβάσεις!