Αυτή είναι η sexy Ελληνίδα που έπαιξε στην πιο τολμηρή σκηνή του Game Of Thrones

Αυτή είναι η sexy Ελληνίδα που έπαιξε στην πιο τολμηρή σκηνή του Game Of  Thrones

Αναστάτωσε με τη γυμνή της εμφάνιση

Και μόνο μια συμμετοχή στο διασημότερο σίριαλ των τελευταίων ετών στο "Game of thrones" είναι αρκετή για να εκτοξεύσει τις μετοχές στο χρηματιστήριο του Hollywood. Επίσης όσο πιο sexy η σκηνή, τόσο μεγαλύτερο είναι το ενδιαφέρον που συγκεντρώνεις και στο L.A όσο πιο πολύ θόρυβο κάνεις, τόσο καλύτερα για την καριέρα σου;

Στο τρίτο επεισόδιο της νέα σειράς, το οποίο έκανε και ρεκόρ τηλεθέασης υπάρχει μια τολμηρή σκηνή στην οποία δύο πανέμορφες γυναίκες ερωτοτροπούν μεταξύ τους. Η σκηνή ήταν ιδιαίτερα τολμηρή και αναστάτωσε τους τηλεθεατές. Το ένα λοιπόν από τα δύο κορίτσια είναι η Xena Avramidis ή αλλιώς Καίτη Αβραμίδη, η οποία είναι 20 χρονών, γεννήθηκε στην Ουαλία από μητέρα Πολωνή και πάτερα Έλληνα από τα Τρίκαλα, ασχολείται με το modeling και την υποκριτική.

«Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να εμφανιστώ γυμνή. Μέχρι τότε είχα κάνει μόνο πασαρέλα με εσώρουχα. Βέβαια ύστερα από λίγες ώρες αισθανόμουν καλύτερα», λέει τώρα, μιλώντας στην Espresso για τη συμμετοχή της στο σίριαλ. «Δεν ήταν ούτε δύσκολο ούτε εύκολο. Απλώς μια δουλειά. Εκείνη την ώρα δεν αισθάνεσαι τίποτα, μπορεί να φαίνεται κάπως στην τηλεόραση, αλλά όταν κάνεις το γύρισμα, είναι απλώς η δουλειά σου, το μυαλό σου είναι εκεί» λέει η Xena η οποία θέλει μεταξύ άλλων να δουλέψει και στην Ελλάδα.