Είναι αυτός ο νέος σύντροφος της Δήμητρα Ματσούκα;

Είναι αυτός ο νέος σύντροφος της Δήμητρα Ματσούκα;

Τι λέει η ίδια και τι οι πληροφορίες μας

Το ποιος συνοδεύει μια από τις ωραιότερες ελληνίδες ηθοποιούς είναι πάντα γεγονός. Η όμορφη Δήμητρα Ματσούκα τους τελευταίους μήνες δείχνει μια σταθερότητα σε ότι αφορά τον συνοδό της σε δημόσιες εμφανίσεις και αυτός δεν είναι άλλος από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Λευτέρη Γιοβανίδη.

Φυσικά τα σχόλια ότι ο αυτός ο τυχερός άντρας είναι ο νέος σύντροφος της ηθοποιού δίνουν και παίρνουν ενώ οι συχνές κοινές τους εμφανίσεις ρίχνουν καύσιμο στις φήμες. Η Δήμητρα σε ερώτηση δημοσιογράφου αρνήθηκε τα πάντα λέγοντας ότι η σχέση της με τον Λευτέρη είναι μόνο φιλική και ήδη γνωρίζονται 20 χρόνια και όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στη σφαίρα του Gossip.

Θα την πιστεύαμε αν δεν παρατηρούσαμε την πολύ ύποπτη στάση του ζευγαριού στην πρεμιέρα της παράστασης «Ιφιγένεια». Είχαν μια απόσταση και μια απροθυμία να έρθουν πιο κοντά και να μιλήσουν που δεν δικαιολογείται στους φίλους, αλλά τη βλέπουμε μόνο σε όσους προσπαθούν να κρύψουν κάτι.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι η Δήμητρα και ο Λευτέρης βγαίνουν εδώ και λίγο καιρό, επειδή ακόμη κανείς από τους δύο δεν ξέρει αν η σχέση αυτή έχει μέλλον προσπαθούν προς το παρόν ν' αποφύγουν τις δηλώσεις.