Καλέ πως μεγάλωσε ο γιος της Angelina Jolie και του Brad Pitt;

Καλέ πως μεγάλωσε ο γιος της Angelina Jolie και του Brad Pitt;

Το γλυκό παιδάκι της φωτογραφίας είναι πια 12 ετών και αγνώριστος

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt είναι πολύ υπερήφανοι για τον γιο τους Maddox ο οποίος είναι πλέον 12 ετών και συνοδεύει τη μαμά και τον μπαμπά σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Οι τρεις τους βρέθηκαν σε εκδήλωση με αφορμή την ταινία της Disney στην οποία πρωταγωνιστεί η Angelina Jolie και ενώ όλοι πίστευαν ότι τα φλας θα έπαιρναν φωτιά για το διάσημο ζευγάρι τελικά το ενδιαφέρον των περισσοτέρων έκλεψε η εμφάνιση του Maddox.

Ο Maddox φόρεσε μαύρα ρούχα όπως ο διάσημος μπαμπάς του ενώ επέλεξε μια κόκκινη γραβάτα προκειμένου να κάνει αντίθεση. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιο από παιδιά του διάσημου ζευγαριού σε μια τόσο glam εμφάνιση κάτι που επιβεβαιώνει ότι είναι δυο καταπληκτικοί γονείς.

Να θυμίσουμε ότι ο Maddox είναι υιοθετημένος με καταγωγή από την Καμπόντια ενώ όπως έχουν δηλώσει οι Brad και Angelina: "Μέσα στο ίδιο μου το σπίτι, δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποια είναι υιοθετημένα και ποια όχι. Δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Είναι υπέροχο να υιοθετείς ένα παιδί από άλλη χώρα, γιατί ολόκληρη αυτή η χώρα μπαίνει στο σπίτι σου. Στο δικό μας έχουμε διαφορετικές χώρες, διαφορετικές σημαίες, διαφορετικό φαγητό, κουλτούρα και συζητήσεις και επισκεπτόμαστε συχνά τις πατρίδες τους. Πρέπει να γνωρίζουν από πού είναι, εμείς είμαστε η οικογένειά τους, αλλά το ίδιο ισχύει και για την πατρίδα τους".