Και η Lady Gaga θέλει το ρετούς της! Αυτή είναι η πριν... δείτε την μετά!

Και η Lady Gaga θέλει το ρετούς της! Αυτή είναι η πριν... δείτε την μετά!

Πώς άλλαξες έτσι!

Στον πλανήτη Hollywood δεν γλιτώνει κανείς και καμία από το επαγγελματικό ρετούς. Ούτε και η συνήθως ημίγυμνη Lady Gaga, που κατά καιρούς μάχεται με τις δηλώσεις της υπέρ του υγιούς γυναικείου σώματος.

Για να ανατραπούν, όμως, τα λεγόμενά της, σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας μία αρετουσάριστη λήψη φωτρογράφισης που έκανε η ίδια το 2009 για λογαριασμό γυναικείου περιοδικού. Με τη βοήθεια του θαυματουργού ρετούς η 29χρονη pop star δείχνει να έχει πιο αδύνατη φιγούρα, τα πλευρά της να φαίνονται πολύ πιο έντονα, το στήθος της να είναι μικρότερο και περισσότερο ανορθωμένο και η επιδερμίδα της λεία και λαμπερή.

Βεβαίως, και γνωρίζαμε ότι η φωτογραφία που είχε δημοσιευτεί είχε υποστεί photoshop -όπως και κάθε εικόμα που βλέπετε στα περιοδικά- αλλά η επεξεργασία έρχεται σε αντίθεση με τις δηλώσεις της Lady Gaga για το γυναικείο σώμα. Η νεοϋορκέζα star που έχει παραδεχτεί τη 10χρονη μάχη της με τη βουλιμία και την ανορεξία μας προκαλεί μεγάλη έκπληξη που δέχτηκε να γίνει αδύνατη για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης.

Διαβάστε ακόμη:

Έκπληξη! Η κόρη διάσημου ζευγαριού του Hollywood μας παρουσιάζει τη σύντροφο της