Αυτό θα πει πάθος! Δείτε τα καυτά φιλιά της Charlize Theron και του Sean Penn!

Γωγώ Φούντα
Αυτό θα πει πάθος! Δείτε τα καυτά φιλιά της Charlize Theron και του Sean Penn!

Αυτή μέχρι και... μαλλί θα σε βάλει να βάψεις!

Τελικά τα μεγάλα πάθη και οι μεγάλοι έρωτες έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις! Διότι ποιος θα περίμενε, ότι η Charlize Theron και ο Sean Penn, έπειτα από πολλά χρόνια φιλίας, θα συνειδητοποιούσαν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο; Το πιθανότερο είναι ούτε και οι ίδιοι, παρά το γεγονός ότι πλέον είναι κυριολεκτικά αχώριστοι!

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, συνέλαβε το διάσημο ζεύγος έξω από το σπίτι-φρούριο του Sean, την ώρα που η καλή του, έφευγε μαζί με το γιο της Jackson! Όπως βλέπετε, εκτός του ότι δεν ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο, ο Sean φαίνεται τόσο ερωτευμένος που κοιτάζει την καλή του σαν να είναι η τελευταία φορά!

Εκτός φυσικά από το πάθος που ξεχειλίζει, την προσοχή τραβάει και η ξανθιά κουπ του διάσημου ηθοποιού, η οποία θυμίζει αρκετά εκείνη της... Charlize! Υποθέτουμε ότι το σαντρέ είναι για τις ανάγκες κάποιου ρόλου, και όχι λόγω της τεράστιας καψούρας του για την δίμετρη ηθοποιό!

Αν και εδώ που τα λέμε, δεν είναι πολύ κακός και με τις... λάμψεις στο γοητευτικό του κεφάλι! Και τελοσπάντων υποθέτουμε ότι οτιδήποτε κι αν κάνουν αυτοί οι 2, παραμένουν top στην καρδιά μας, γιατί είναι το απόλυτο ζεύγος!

Υ.Γ: Πραγματικά θα θέλαμε πολύ να βρεθούμε για λίγο στον κήπο του Sean! Νομίζουμε ότι θα ήταν άκρως ενδιαφέρουσα εμπειρία!