Ο Brooklyn Beckham βγαίνει με... star του Hollywood;

Γωγώ Φούντα
Ο Brooklyn Beckham βγαίνει με... star του Hollywood;

Καταφερτζής ο νεαρός Beckham

Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά κάθε φορά που βλέπουμε τα παιδιά των διασήμων, τα οποία τα έχουμε γνωρίσει... από μωράκια και έχουμε γίνει μάρτυρες σχεδόν κάθε στιγμής της παιδικής τους ηλικίας, τι κι αν είναι μέσω φωτογραφιών μόνο, να μεγαλώνουν και να αποκτούν φυσιολογικές και ενήλικες συνήθειες, σχεδόν... συγκινούμαστε!

Κάπως έτσι το πάθαμε και με τον Brooklyn Beckham, τον πρωτότοκο των Victoria και David ο οποίος πλέον είναι 15 ετών και έχει γίνει σωστός άντρας! Ο Brooklyn λοιπόν, εκτός του ότι θυμίζει αρκετά το διάσημο και σέξι μπαμπά του, κάτι που σημαίνει ότι είναι κι αυτός όμορφος, φαίνεται να δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στο ωραίο φύλο, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τον έχει απαθανατίσει με νεαρές υπάρξεις.

Αυτή τη φορά βέβαια, είπε να το πάει ένα βήμα παραπέρα και να επιλέξει τη συντροφιά μιας διάσημης ηθοποιού του Hollywood, που δεν είναι άλλη από τη 17χρονη Chloe Moretz! Oι 2 έφηβοι λοιπόν, οι οποίοι φαίνονταν να έχουν αρκετή οικειότητα μεταξύ τους, δε σταμάτησαν να παίζουν με τα skateboards τους ενώ κάθε τόσο σταματούσαν για να μιλήσουν και να πειράξουν ο ένας τον άλλο!

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμάς μας ταιριάζουν πολύ! Και κακά τα ψέματα, ένας Beckham δεν μπορεί να πάρει ότι κι ότι...

Διαβάστε ακόμη:

Charlize καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς: Τι είπε η star και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων;

Tα μαλλιά της Gwyneth Paltrow είναι ένα... δράμα, αν δεν τα περιποιηθεί hairstylist (φωτό)