Λετίθια Ορτίθ: Η νέα Βασίλισσα της Ισπανίας μας αρέσει πολύ

Λετίθια Ορτίθ: Η νέα Βασίλισσα της Ισπανίας μας αρέσει πολύ

Έχει στυλ και είναι ανατρεπτική

Είναι κομψή, μελαχρινή και κάθε της εμφάνιση ακολουθείτε από δεκάδες θετικά σχόλια. Οι στιλιστικές της επιλογές είναι πάντα επιτυχημένες. Η Λετίθια Ορτίθ, η σύγχρονη Σταχτοπούτα που από παρουσιάστρια ειδήσεων έγινε πριγκίπισσα της Ισπανίας τώρα ζει το απόλυτο όνειρο καθώς είναι η νέα Βασίλισσα της Ισπανίας, μετά την παραίτηση του Χουάν Κάρλος ο ποίος παρέδωσε τον θρόνο στο γιο του Φελίπε.

Η 42χρονη Λετίθια πριν παντρευτεί τον διάδοχο του Ισπανικού θρόνου Φελίπε ήταν δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, είχε καλύψει μεγάλα γεγονότα τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε παγκόσμιο ενώ το μόνο που της είχαν να της προσάψουν οι επικριτές της ήταν πως είχε παντρευτεί και είχε χωρίσει, πριν γίνει πριγκίπισσα της Ισπανίας.

Τώρα πια όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν η Λετιθια Ορτιθ μετά την χθεσινή παραίτηση του Χουάν Κάρλος ετοιμάζεται να γίνει η επόμενη Βασίλισσα της Ισπανίας, μια Βασίλισσα με βαθύ ανθρώπινο προφίλ.

Όπως αναφέρεται στον ξένο τύπο τόσο η Λετίθια όσο και ο Φελίπε καρτούν χαμηλό προφίλ ενώ πολύ συχνά μπορεί κάποιος να τους δει στο δρόμο την στιγμή που πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο.

Από το γάμο τους έχουν αποκτήσει δυο παιδιά τις πριγκίπισσες Λεονόρα και Σοφία.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό της νέας Βασίλισσας της Ισπανίας.