Μariah είσαι στα καλά σου; Δείτε τι φόρεσε για να πάει τα παιδιά της στην παιδική χαρά

Γωγώ Φούντα
Μariah είσαι στα καλά σου; Δείτε τι φόρεσε για να πάει τα παιδιά της στην παιδική χαρά

Αυτό που λέμε: Ό, τι βρήκε μπροστά της

Εντάξει ποτέ της δεν το έπαιξε, ούτε κορίτσι της διπλανής πόρτας, ούτε και διακριτική παρουσία, μη σας πούμε ότι γι' αυτά ακριβώς τα γνωρίσματα την αγαπήσαμε και τις δώσαμε μία θέση στην καρδιά μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή τη φορά μας αιφνιδίασε καθώς τη συγκεκριμένη εμφάνιση, ούτε καν από την Mariah Carey δεν περιμέναμε!

Η διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, αποφάσισε να συνοδεύσει τα αξιαγάπητα δίδυμά της, Moroccan και Monroe στην παιδική χαρά, και για ακόμη μία φορά επιβεβαίωσε ότι είναι μία... θεόμουρλη ντίβα, με την καλή πάντα έννοια, επαναλαμβάνουμε ότι την αγαπάμε!

Όχι όχι, η συμπεριφορά της ήταν γλυκύτατη και μάλιστα δε σταμάτησε να φωτογραφίζεται με τις υπόλοιπες μαμάδες που την πλησίαζαν εκστασιασμένες, απλά το outfit της δεν το έλεγες και ό, τι πρέπει για χαλαρή βόλτα στο πάρκο! Η Mariah λοιπόν, έκρινε σωστό να φορέσει μία... λευκή τουαλέτα, σε στιλ γοργόνας, με κεντημένες λεπτομέρειες, ένα, ας το πούμε μπολερό από πάνω, γιατί και ζακετάκι δεν ήταν και φυσικά μαύρα ψηλοτάκουνα παπούτσια!

Πάντως και διάσημη να μην ήταν, την προσοχή θα την τραβούσε σίγουρα με τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει! Ευτυχώς που τα δίδυμα είναι ήσυχα παιδάκια, γιατί σκεφτείτε να άρχιζαν να τρέχουν και να έπρεπε να τα κυνηγήσει. Όχι και ό, τι καλύτερο για μια ντίβα να σβαρνιέται σε παιδικές χαρές!

ΥΣ: Το μαύρο δαντελένιο γάντι το αναφέραμε; Όχι ε;

Διαβάστε ακόμη:

Rihanna: «Γυμνή» στο χαλί των βραβείων Fashion Designer of America (φωτογραφίες)

Η Angelina Jolie το επιβεβαιώνει: Θα υποδυθεί την Κλεοπάτρα