Τελικά ο Αλέξανδρος Ρήγας εδίωξε τη Χρύσα Ρώπα και την Καλογρίδη απ’ την παράσταση;

Τελικά ο Αλέξανδρος Ρήγας εδίωξε τη Χρύσα Ρώπα και την Καλογρίδη απ’ την παράσταση;

Τι συνέβη πραγματικά. Το παρασκήνιο της αποχώρησης!

Λένε ότι στο θέατρο η επιτυχία στο ταμείο διώχνει μακριά τη γκρίνια και τους μικροκαβγάδες μεταξύ των συντελεστών. Προφανώς παρόμοια κλισέ δεν ισχύουν πάντα.

Η παράσταση «Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη» των Αλέξανδρου Ρήγα- Δημήτρη Αποστόλου υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες του περσινού θεατρικού χειμώνα. Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία δεν είχε μόνο το έξυπνο και ξεκαρδιστικό κείμενο, αλλά και οι ερμηνείες των γυναικών με κορυφαία τη Χρύσα Ρώπα.

Και ενώ η παράσταση ήταν sold out και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και βρισκόμασταν μια ανάσα πριν την καλοκαιρινή περιοδεία, έσκασε σαν βόμβα η αποχώρηση από το θίασο της Χρύσας Ρώπα και της Νατάσας Καλογρίδη.

Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι η μεν Νατάσα κουράστηκε πολύ από τη φετινή σεζόν και θέλει να ξεκουραστεί, ενώ η Χρύσα είχε μια διαφωνία με τον Αλέξανδρο Ρήγα που την ανάγκασε να αποχωρήσει.
Στα παρασκήνια ήδη ακούγεται ότι ο Ρήγας μετά από ένα έντονο καβγά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έδιωξε από τον θίασο την Χρύσα και τη Νατάσα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι σχέσεις του Αλέξανδρου με την ηθοποιό διαταράσσονται. Είχε συμβεί στα γυρίσματα της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» όπου η συμπεριφορά της Ρώπα, αλλά και των άλλων πρωταγωνιστριών είχε οδηγήσει τον Αλέξανδρο να βγάλει το σίριαλ από την πρίζα και ξανασυνέβη το 2011 όταν η παράσταση «Τα κορίτσια με τα μαύρα» παίχτηκε για δεύτερη σεζόν χωρίς να συμμετέχει η Χρύσα. Τότε ο γνωστός σεναριογράφος την αντικατέστησεμε την Έλντα Πανοπούλου.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι αράδες δεν έχει βρεθεί ακόμη η αντικαταστάτρια της Χρύσας, ενώ η Τζένη Μπότση που θα πάρει το ρόλο της Καλογρίδη έχει ήδη ξεκινήσει πρόβες με τον υπόλοιπο θίασο.

Περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις, αλλά και τις επίσημες ανακοινώσεις!