«Γίνε πιο υπεύθυνος αλλιώς ξεκουμπίσου»! Τo τελεσίγραφο της Kourtney Kardashian στο Scott

Γωγώ Φούντα
«Γίνε πιο υπεύθυνος αλλιώς ξεκουμπίσου»! Τo τελεσίγραφο της Kourtney Kardashian στο Scott

Τι έχει συμβεί ανάμεσα στο διάσημο ζεύγος;

Τα έχουμε πει πολλές φορές: Μπορεί οι διάσημοι και πλούσιοι να έχουν απεριόριστη προβολή και λεφτά με το τσουβάλι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουν λύσει και όλα τους τα προβλήματα, και κυρίως τα προσωπικά, αυτά δηλαδή που δε χαμπαριάζουν από περιουσίες και φήμη.

Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα είναι το ζεύγος Kourtney Kardashian-Scott Disick, οι οποίοι θα έλεγε κανείς, ότι εφόσον περιμένουν το τρίτο τους μωρό, θα έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας και θα ήταν πιο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι από ποτέ.

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές, οι 2 τους έριξαν άγριο καυγά κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στα Hamptons με την Kourtney να αποκαλεί τον Scott ανεύθυνο και να του ξεκαθαρίζει οως αν δε σοβαρευτεί θα πρέπει να ... ξεκουμπιστεί! Η έκρηξή της δεν ήταν βέβαια χωρίς λόγο, καθώς η reality star έγινε έξαλλη όταν είδε κάποιες φωτογραφίες του καλού της με άλλη γυναίκα, να χορεύουν σε έξαλλη κατάσταση. Αποτέλεσμα; Ο Scott σύμφωνα με μάρτυρες την έβγαλε σε ξενοδοχείο μακριά από την οικογένειά του.

Πολλοί λένε ότι η συμπεριφορά αυτή οφείλεται στον πρόσφατο θάνατο και των 2 γονιών, αλλά η Kourtney μάλλον είναι αποφασισμένη να ξαναφέρει τη γαλήνη στην οικογένειά της. Όση μπορεί και γίνεται τελοσπάντων.

Διαβάστε ακόμη:

H Nicole Kidman και ο Keith Urban είναι αναμφίβολα το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της σόουμπιζ.

Πανωλεθρία: Το κοινό σνομπάρει τις συναυλίες Beyonce-Jay Z! Φταίει άραγε το ασανσέρ;