Η Miranda Kerr στην Κύπρο με τον δισεκατομμυριούχο φίλο της

Η Miranda Kerr στην Κύπρο με τον δισεκατομμυριούχο φίλο της

Ε, άμα χωρίσεις τουλάχιστον να πας στα καλύτερα κουκλίτσα μου

Η Miranda Kerr φαίνεται πως έχει βρει στο 100% τον ρυθμό της μετά το διαζύγιό της. Αφού χώρισε που χώρισε τουλάχιστον πήγε στα καλύτερα. Τι εννοούμε με αυτό;

Η Sydney Morning Herald ισχυρίζεται ότι το supermodel και ο δισεκατομμυριούχος James Packer είναι μαζί και μάλιστα απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο υπερπολυτελές γιοτ του James Packer, Arctic P, ανοικτά των ακτών της Κύπρου.

JMES

Μάλιστα, αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται από μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Miranda Kerr που την δείχνει να εργάζεται μπροστά σε ένα φορητό υπολογιστή ενώ το φόντο ταιριάζει απόλυτα με το υπερπολυτελές γιοτ του δισεκατομμυριούχου.

Άνθρωπος κοντά στο περιβάλλον του supermodel υποστηρίζει ότι το ταξίδι αυτό έγινε για να πείσει η Miranda Kerr τον James Packer, να επενδύσει πάνω σε μια σειρά περιποίησης, της Kora Organics.

Πάντως όπως λέγετε το φλερτ μεταξύ τους έχει ξεκινήσει από το Δεκέμβριο ενώ και ο James Packer είναι φρεσκοχωρισμένος μιας και έβαλε τέλος στον 7χρονο γάμο του από την Erica Baxter με την οποία έχει αποκτήσει 3 παιδιά.