Δεν θα πιστεύετε πως εμφανίστηκε η Victoria Beckham στη νέα μπουτίκ της στο Λονδίνο!

Δεν θα πιστεύετε πως εμφανίστηκε η Victoria Beckham στη νέα μπουτίκ της στο Λονδίνο!

Γιατί πάνω από όλα είναι επιχειρηματίας

Ομολογουμένως, η πασίγνωστη σταρ δεν μας έχει συνηθίσει να βγαίνει από την πόρτα του σπιτιού της χωρίς να είναι άκρως εντυπωσιακή όμως, αυτή τη φορά είπε να μπει για λίγο στο πνεύμα της... εργατιάς. Φόρεσε λοιπόν, κίτρινο μπουφάν εργασίας και ένα κράνος και ως άλλος... Μπομπ ο μάστορας εμφανίστηκε στο κτίριο όπου γίνονται οι εργασίες για τη νέα της μπουτίκ στον Dover st. του Λονδίνου.


Δεν είναι βέβαια, η πρώτη φορά που παίρνει μέρος σε προετοιμασία κάποιου επαγγελματικού της σχεδίου, καθώς το συνηθίζει να έχει πάντα ενεργό ρόλο. Αυτή τη φορά όμως, αψήφησε το γεγονός πως το κτίριο ήταν πολύ σκονισμένο και ίσως λίγο επικίνδυνο, και πήρε τη θέση του επιστάτη εποπτεύοντας τις εργασίες και ανεβάζοντας φωτογραφίες από την... σκληρή της δουλειά στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. Κάθε φορά που το κορίτσι... κουραζόταν φρόντιζε να ξεδιψάσει με την ειδική version κόλας που είχε μαζί της και ανέγραφε το όνομά της.


Παρά την εργατική της στολή φυσικά, δεν παρέλειψε να φορέσει τα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα αλλά και ένα στενό τζιν που αναδείκνυε την σιλουέτα της κάτω από το φαρδύ μπουφάν. Victoria, τι να λέμε τώρα, αν εσύ βγήκες στις οικοδομές δεν θέλουμε να ξέρουμε εμείς μέχρι που μπορεί να φτάσουμε!

Διαβάστε ακόμη:

To περίεργο τελετουργικό της Victoria Beckham πριν από κάθε fashion show

Πανωλεθρία: Το κοινό σνομπάρει τις συναυλίες Beyonce-Jay Z! Φταίει άραγε το ασανσέρ;