«Το τατουάζ μου κοστίζει όσο ένα μικρό αμάξι»: Ποια πασίγνωστη σταρ το είπε;

«Το τατουάζ μου κοστίζει όσο ένα μικρό αμάξι»: Ποια πασίγνωστη σταρ το είπε;

Μήπως όντως να είχες πάρει αυτοκίνητο καλύτερα;

Για το λόγο που έκανε το μεγάλο τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλων που κοσμεί σχεδόν ολόκληρο το πίσω μέρος του κορμιού της, αλλά και για το πόσο κόστισε μίλησε η ποπ σταρ Cheryl Cole. Βέβαια, ήδη εδώ και ένα χρόνο γνωρίζουμε την ύπαρξή του, αφού κατά τη διάρκεια του περσινού τουρνέ των Girls Aloud έδειξε για πρώτη φορά το σχέδιό του.


Το πρώην μέλος του συγκροτήματος πρόσφατα αποκάλυψε πως το τατουάζ της είναι μέρος μια λίστας, την οποία δημιούργησε αφότου ανάρρωσε πλήρως από την ελονοσία που προσβλήθηκε το 2010 στην Τανζανία. Η λίστα αυτή περιείχε τα must-dos πράγματα για τη σταρ, αφού έκτοτε θεωρεί πως η ζωή είναι πολύ μικρή και πρέπει να κάνεις τα πράγματα που σε ευχαριστούν, όποια κι αν είναι. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όταν ανάρρωσα από τη νόσο δημιούργησα μια λίστα με κάποια πράγματα που έπρεπε να κάνω γιατί θεωρώ ότι η ζωή είναι πολύ μικρή, και το τατουάζ ήταν μέσα σε αυτή».


Βέβαια, ίσως να το παράκανε λίγο με την τιμή, η οποία ήταν πραγματικά τσουχτερή, όμως δεν διαλέγει... πρόχειρα πράγματα. Για να υλοποιήσει την επιθυμία της επιστράτευσε τον καλύτερο... τατουατζή της Αμερικής, Nikko Hurtado, ο οποίος λέγεται πως χρεώνει 250 λίρες την ώρα. Η Cheryl αφιέρωσε 15 ώρες για να το τελειώσει, που σημαίνει πως η αμοιβή του ήταν αρκετά μεγάλη.


Όταν ρωτήθηκε για την αξία του σχεδίου του τατουάζ είπε: «Είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης και το αξίζει. Το κόστος ήταν γύρω στις 1.000 λίρες, ίσως όσο περίπου κοστίζει ένα μικρό αυτοκίνητο».

Διαβάστε ακόμη:

Πανωλεθρία: Το κοινό σνομπάρει τις συναυλίες Beyonce-Jay Z! Φταίει άραγε το ασανσέρ;

Δεν θα πιστεύετε πως εμφανίστηκε η Victoria Beckham στη νέα μπουτίκ της στο Λονδίνο!