H Nicole Kidman και ο Keith Urban είναι αναμφίβολα το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της σόουμπιζ.

H Nicole Kidman και ο Keith Urban είναι αναμφίβολα το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της σόουμπιζ.

Τα παιδιά αγαπιούνται και δεν το κρύβουν

Την αγάπη του για τη σύζυγό του αλλά και την πίστη του πως αυτή η σχέση μάλλον είναι καρμική έδειξε για μια ακόμη φορά ο Κeith Urban, ο οποίος σε συναυλία που έδωσε πρόσφατα στο Olympic Park του Σύδνεϋ δεν δίστασε να κάνει κανονικότατη ερωτική εξομολόγηση στη Νicole, αλλά και να αποκαλύψει πως η τελευταία είχε τις αμφιβολίες της για αυτόν το γάμο, μόλις λίγες μέρες πριν πραγματοποιηθεί.


Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας ανέφερε: «Θέλω να κάνω μια ειδική αφιέρωση, αυτή τη φορά για την περίοδο πριν από 8 χρόνια, πέντε μέρες πριν παντρευτούμε. Εκείνες τις μέρες η τότε αρραβωνιαστικιά μου, καθώς μιλούσαμε για το γάμο, μου εξέφρασε τις (δικαιολογημένες) αμφιβολίες της. Προσπαθούσα με κάθε τρόπο να την καθησυχάσω και να την πείσω πως εγώ θα είμαι ο άντρας της, μπορούσα να το διαισθανθώ» , και συνέχισε:
«Την επόμενη μέρα έτυχε να είμαι με ένα φίλο μου που είναι στιχουργός, και του μιλούσα για το τι συνέβη. Μου είπε πως μπορούσαμε να γράψουμε αυτό το τραγούδι για τη σύζυγό μου, και να που αυτή βρίσκεται εδώ απόψε».

Η λατρεία του τραγουδιστή προς τη Nicole είναι γνωστή, και αναμενόμενη βέβαια, καθώς αυτή τον βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπιζε στο παρελθόν. Ο Αυστραλός καλλιτέχνης έκλεισε την αφιέρωσή του με τον πιο γλυκό τρόπο που θα μπορούσε να το κάνει, λέγοντας: «Σε έναν κόσμο όπου επικρατεί το σκοτάδι και οι τρομακτικοί άνθρωποι, αυτή είναι εξαιρετική, αγνή, ένα όμορφο ξέφωτο. Σ' αγαπώ με όλη μου την καρδιά». Εμείς τους ευχόμαστε να είναι όντως τόσο ευτυχισμένοι όσο δείχνουν!

Διαβάστε ακόμη:

Η 2χρονη Harper Beckham θα κάνει καριέρα στην μόδα! Δείτε το πρώτο της σχέδιο

Σεξ και Μουντιάλ: Τι περιορισμούς βάζουν οι ομάδες στο... κρεβάτι των παικτών τους;