Έκπληξη! Φανταζόσασταν ποτέ ότι ο Ryan Gosling αρχικά μισούσε την Rachel McAdams;

Γωγώ Φούντα
Έκπληξη! Φανταζόσασταν ποτέ ότι ο Ryan Gosling αρχικά μισούσε την Rachel McAdams;

Ο σκηνοθέτης του The Notebook, Nick Cassavetes περιγράφει το «δράμα» που έζησε με τους 2 ηθοποιούς

Υπήρξαν το απόλυτο κινηματογραφικό ζευγάρι, που έκανε αμέτρητες γυναικείες καρδιές να λυγίσουν με τον άδολο και γεμάτο αυταπάρνηση έρωτά τους, στη συνέχεια έγιναν ζευγάρι στην πραγματική ζωή, οι φανς καταχάρηκαν λες και τις είχε ζητήσει σε γάμο ο πρίγκιπας του παραμυθιού, και τελικά χώρισαν!

Φυσικά και αναφερόμαστε στους Ryan Gosling και Rachel McAdams, oι οποίοι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του The Notebook, αλλά αντίθετα με ότι φαινόταν στο γυαλί, στην πραγματικότητα μισιούνταν θανάσιμα! Και για να είμαστε πιο ακριβείς, σύμφωνα με το σκηνοθέτη της ταινίας, Nick Cassavetes, ο Ryan ήταν αυτός που είχε δημιουργήσει τα προβλήματα, μιας και δεν μπορούσε ούτε να ανεχτεί τη συμπρωταγωνίστριά του.

«Δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά! Μα καθόλου όμως. Θυμάμαι που κάποια στιγμή ήρθε ο Ryan και με παρακάλεσε να κάνει έστω πρόβες με άλλη παρτενέρ για να έχει όσο το δυνατόν λιγότερη επαφή με την Rachel», λέει ο Cassavetes και συνεχίζει ακόμα πιο αποκαλυπτικός: «Κάποια στιγμή κλειστήκαμε σε ένα δωμάτιο και τους παρακολουθούσα να ουρλιάζει ο ένας στον άλλο! Βγήκα έξω, έκανα ένα τσιγάρο και μετά ως διά μαγείας, όλα ήταν εντάξει. Νομίζω ότι απλά ήθελαν να τα βγάλουν όλα αυτά από μέσα τους».

Και κάπως έτσι λοιπόν, η ταινία δεν τινάχθηκε στον αέρα, ολοκληρώθηκε και έγινε μία από τις μεγαλύτερες ρομαντικές επιτυχίες του κινηματογράφου. Στη συνέχεια οι 2 ηθοποιοί έγιναν ζευγάρι στην πραγματικότητα, και σύμφωνα με τον ίδιο τον Gosling, όταν τελικά χώρισαν, τον πλησίαζαν κοπέλες στο δρόμο και τον έβριζαν επειδή άφησε μία κοπέλα σαν την Rachel!

Και καλά όλα αυτά. Η Eva Mendes που δε σηκώνει και πολλά πολλά, τι γνώμη έχει;

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πώς «το κουνάει» ο Zac Efron και μείνετε ευτυχισμένες για όλη τη βδομάδα!

Ο ατσούμπαλος Neville από τις ταινίες «Harry Potter» είναι πλέον... γυναικεία φαντασίωση!