Kim Kardashian: Με ποια ήταν… στα μαχαίρια και ξαφνικά το ξέχασε;

Kim Kardashian: Με ποια ήταν… στα μαχαίρια και ξαφνικά το ξέχασε;

Αναγκάστηκε να το υποστεί και αυτό... Τράβηξε μεγάλο... Γολγοθά

Όπως όλα δείχνουν, η Kim και η πάλαι ποτέ φίλη και μέχρι πρότινος εχθρός της, Katie Couric, αναγκάστηκαν να συνυπάρξουν στο πάρτι που ήταν καλεσμένες και οι δύο το Σάββατο το βράδυ στα Hamptons, όπου η πρώτη βρίσκεται το τελευταίο διάστημα για τα γυρίσματα του ριάλιτι σόου της «KUWK». Οι δύο... φίλες(!), δεν δίστασαν να ποζάρουν παρέα στην ίδια φωτογραφία, μαζί με την υπόλοιπη παρέα δείχνοντας να έχουν δημιουργήσει και πάλι μια... ευχάριστη ατμόσφαιρα μεταξύ τους. Η Kris Jenner μοιράστηκε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μοναδικό στιγμιότυπο, βάζοντας λεζάντα στη φωτογραφία: «Υπέροχη βραδιά».


Δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από τότε που η Kim κατηγορούσε τη φίλη της Katie στα social media, χαρακτηρίζοντάς την ως «υποκρίτρια» φίλη, αλλά πλέον δείχνει να έχει ρίξει... μαύρη πέτρα σε όσα είχαν συμβεί. Τότε, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια της είχε στείλει ένα δώρο προκειμένου να ευχηθεί στο ζευγάρι για τον ερχομό της νεογέννητης τότε North, η Kim όμως δεν έδειξε να το εκτιμά και ιδιαίτερα, αφού λίγο πριν η Katie είχε δώσει συνέντευξη στην οποία είχε δηλώσει πως δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ακριβώς είναι διάσημες οι αδερφές Kardashian, ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου.


Επειδή όμως οι... λυκοφιλίες στο Hollywood πάνε κι έρχονται, η Kim δεν φάνηκε να προβληματίζεται και ιδιαίτερα, αφού ύστερα από λίγο επιδόθηκε μετά μανίας στο αγαπημένο της... σπορ: τη λήψη selfie φωτογραφιών, παρέα με την 60χρονη(!) φίλη της Christie Brinkley.

Διαβάστε ακόμη:

Οι πιο iconic stars απολαμβάνουν το καλοκαίρι

Το Ιnstagram των διασήμων: Τι «ανέβασαν» οι σταρς αυτή την εβδομάδα;