Celeb χωρισμοί: Τα διαζύγια που τάραξαν την ελληνική showbiz

Celeb χωρισμοί: Τα διαζύγια που τάραξαν την ελληνική showbiz

Με αφορμή το διαζύγιο Κωστόπουλου-Μπαλατσινού θυμόμαστε τους πιο πολυσυζητημένους χωρισμούς της ελληνικής showbiz

Είναι γεγονός. Ο χωρισμός του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού μας άφησε... άφωνους. Είναι το θέμα των ημερών και πολύ φοβόμαστε όλου του υπόλοιπου καλοκαιριού. Η ζωή τους, τα σπίτια τους, η περιουσία τους, οι λόγοι χωρισμού όλα στο μικροσκόπιο.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτό το διαζύγιο (το οποίο μας στενοχώρησε πολύ) πάμε να θυμηθούμε παλιότερους πολυσυζητημένους χωρισμούς της ελληνικής showbiz.

- Ελένη Μενεγάκη-Γιάννης Λάτσιος: Παντρεύτηκαν το 2001. Απέκτησαν μαζί τρία γλυκύτατα παιδιά, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια. Ο γάμος τους έληξε άδοξα πριν περίπου 4 χρόνια, με τους δυο τους να μπαινοβγαίνουν (μέχρι και σήμερα) στα δικαστήρια για τα περιουσιακά τους στοιχεία. Ναι, ίσως αυτός να ήταν ο πιο πολυσυζητημένος χωρισμός της showbiz, μιας και απασχολεί ακόμα!


- Νατάσα Θεοδωρίδου-Αντρέας Φουστάνος: Παντρεύτηκαν το 1999 και απέκτησαν μαζί μια όμορφη κορούλα την Ανδριάννα. Λίγα χρόνια αργότερα χώρισαν. Πολλά ακούστηκαν, αλλά ποτέ κανείς δεν επιβεβαίωσε τους ακριβείς λόγους που τους οδήγησαν σε χωριστές ζωές.


- Έλλη Κοκκίνου-Παναγιώτης Βασιλειάδης: Παντρεύτηκαν το 2007 και απέκτησαν μαζί ένα γλυκύτατο γιο. Παρόλο που φαινόντουσαν super ευτυχισμένοι, χώρισαν μετά από μόλις 3 χρόνια κοινής ζωής. Το διαζύγιό τους έπεσε σαν κεραυνός και ακόμη κανείς δεν ξέρει ποια ήταν η αιτία χωρισμού τους. Η μάχη τους για την κηδεμονία του παιδιού τους έχει γίνει κατά καιρούς πολλές φορές πρωτοσέλιδο.


- Βίκυ Καγιά-Νίκος Κριθαριώτης: Παντρεύτηκαν το 2010 και παρόλο που φαινόντουσαν ήρεμοι και ευτυχισμένοι, μετά από μόις τρία χρόνια τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους. Η είδηση του χωρισμού τους μας είχε αφήσει άφωνους. Τέλος καλό όλα καλά, μιας και οι δυο τους πλέον είναι ευτυχείς σε άλλες αγκαλιές.

Διαβάστε ακόμα

Αυτή είναι η ιστορία της έπαυλης Κωστόπουλου-Μπαλατσινού στη Φιλοθέη!