To ακούσαμε κι αυτό: Η North West έχει… προσωπική άποψη για το στυλ της

To ακούσαμε κι αυτό: Η North West  έχει… προσωπική άποψη για το στυλ της

Μάθε τι ακριβώς δήλωσε η διάσημη μητέρα της

Θα υποθέταμε ότι είναι μάλλον λίγο δύσκολο για ένα μωρό, μόλις ενός έτους, να έχει γνώμη για το τι ακριβώς προτιμά να φοράει, αλλά μάλλον φαίνεται πως η North δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της, καθώς ασχολείται περισσότερο με την εμφάνισή της παρά με τα παιχνίδια της.


Από τη μία, μπορεί να φταίει το dna που κληρονόμησε από τους φιλάρεσκους γονείς της, από την άλλη, ίσως η Kim να τα.. παραφουσκώνει τα πράγματα, πάντως, η περήφανη λογικά μητέρα, που βλέπει το παιδί της να της μοιάζει και να υιοθετεί τους... προβληματισμούς της, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε πως στην κόρη της δεν αρέσουν καθόλου τα prints όπως επίσης και το ροζ χρώμα, μιας και η μόλις ενός έτους North είναι πιο... ουδέτερη στις προτιμήσεις της.


Όταν ρωτήθηκε λοιπόν σχετικά με τη μόδα στα παιδικά ρούχα, η 33χρονη σταρ ανέφερε: «Της North δεν της αρέσει πραγματικά το ροζ χρώμα. Επειδή είναι πολύ ουδέτερη... δεν της αρέσουν ούτε τα prints». Στη συνέχεια, όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε με εμφανή δυσπιστία, πώς γίνεται ένα παιδί που είναι μόλις ενός έτους να έχει τόσο ιδιαίτερες προτιμήσεις, η Kim έδωσε μια πολύ... λογική και σαφή εξήγηση: «Η North είναι η Kim και ο Kanye μαζί. Αυτά τα χρώματα δεν της άρεσαν από την αρχή της ζωής της».


Δεν άργησε όμως, να έρθει και το δεύτερο... χτύπημα από την αδερφή της, Kourtney, η οποία βρισκόταν μαζί της στη συνέντευξη και επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της αδερφής της αναφέροντας: «Η Kim και ο Kanye καθορίζουν τη συμπεριφορά της North, όπως κάνουν και όλοι οι γονείς. Σε αυτούς λοιπόν δεν αρέσει ούτε το ροζ χρώμα ούτε τα prints». Βέβαια, γιατί αν δεν εμφυσήσεις στο παιδί σου... το σωστό τρόπο ντυσίματος, τότε τί άλλο σου απομένει να κάνεις ως γονιός;

Διαβάστε ακόμη:

Να πέφτουν τα στοιχήματα: Πόσες μέρες έχουν περάσει μαζί η Kim & ο Kanye μετά το γάμο;

Η Eva Mendes είναι θεά: Δε φαντάζεστε τι ζήτησε από τον πρώην της για χάρη του Gosling