Το νέο τολμηρό βήμα στην καριέρα της Χριστίνας Λαμπίρη!

Το νέο τολμηρό βήμα στην καριέρα της Χριστίνας Λαμπίρη!

Αυτά είναι τα νέα της επαγγελματικά σχέδια.

Η Χριστίνα Λαμπίρη είχε μια χρόνια που έμοιαζε με σκοτσέζικο ντους. Η καθημερινή της εκπομπή στον ΣΚΑΪ βρέθηκε πολλές φορές στο παρά πέντε για να κοπεί , όμως πάντα κάτι συνέβαινε την τελευταία στιγμή και η Χριστίνα συνέχιζε κανονικά. Η καλή της τύχη όμως δεν θα συνεχιστεί και του χρόνου και αυτό το γνωρίζει μάλλον και η ίδια, γι αυτό προνόησε να βρει νέα τηλεοπτική στέγη και νέο κόνσεπτ εκπομπής.

Μετά από αρκετές συζητήσεις η παρουσιάστρια συμφώνησε με το κανάλι Έψιλον και σε μια καθημερινή πρωινή εκπομπή από τις 7 μέχρι τις 10. Η αρχική σκέψη είναι ότι απέναντι στην σοβαρή ειδησεογραφία των πρωινών ωρών που απασχολούν τα περισσότερα κανάλια, η Χριστίνα να παρουσιάσει ένα μαγκαζίνο που θα είναι μεν ψυχαγωγικό, αλλά ταυτόχρονα θα παρακολουθεί και τις πολιτικές εξελίξεις, χωρίς όμως βαρετές και ατελείωτες αναλύσεις κουβέντες, παράθυρα και καυγάδες.

Πρόκειται για ένα νέο βήμα στην καριέρα της Χριστίνας Λαμπίρη που τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε αποκλειστικά ανάλαφρες ειδήσεις, lifestyle θέματα από την showbizμε lifestyle περιεχόμενο και με μπόλικες δόσεις κουτσομπολιού.