Πάθαμε πλάκα:Ένα χρόνο μετά το τέλος της καριέρας του,ο David Beckham παραμένει κορμάρα

Πάθαμε πλάκα:Ένα χρόνο μετά το τέλος της καριέρας του,ο David Beckham παραμένει κορμάρα

Δείτε τον στην τελευταία του εξόρμηση στην παραλία μαζί με τους γιούς του

Μπορεί να «κρέμασε» τα παπούτσια του πριν ένα χρόνο σχεδόν, όμως ο David Beckham δεν τα πάει καθόλου άσχημα για... συνταξιούχος. Αντιθέτως, το σώμα του πρώην ποδοσφαιριστή είναι μάλλον σαν... να μην πέρασε μια μέρα από την εποχή που γυμναζόταν καθημερινά λόγω προπονήσεων, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από πρόσφατη έξοδό του σε παραλία του Los Angeles με τους γιούς του Brooklyn και Romeo.


Ο 39χρονος πρώην ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε εξαιρετικά γυμνασμένος και οι αμέτρητες φανς του μπόρεσαν να απολαύσουν το θέαμα καλύτερα, αφού φρόντισε να κυκλοφορήσει χωρίς περιττά ρούχα επάνω του. Για την ακρίβεια ένα μαγιό και ένα καπελάκι ήταν αρκετά για να ολοκληρώσουν την εμφάνισή του.


Ο τρυφερός πατέρας φρόντισε να περάσει τη μέρα του με τους δύο μεγαλύτερους γιούς του, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας έλειπαν, καθώς ήθελαν να μείνουν μακριά από τις υψηλές θερμοκρασίες που εκείνη τη μέρα χτύπησαν... κόκκινο. Η οικογένεια γενικότερα συνηθίζει να περνά πολύ χρόνο μαζί, κάνοντας διάφορες δραστηριότητες. Άλλωστε είναι κάτι που φαίνεται και στη φυσική κατάσταση όλων.

Διαβάστε ακόμη:

Η πρώτη δήλωση της Ηλιάκη μετά τις υπογραφές με τον ΣΚΑΪ

Tι έχουμε εδώ; η Kristen Stewart έχει φλερτ με συνεργάτη της (πάλι);