Και δεν το περιμέναμε: Η Kim Kardashian μας χάρισε την πιο αστεία φωτό της ημέρας

Γωγώ Φούντα
Και δεν το περιμέναμε: Η Kim Kardashian μας χάρισε την πιο αστεία φωτό της ημέρας

Και εννοείται άθελά της

O άντρας είναι άντρας που έλεγαν και οι παλιοί, που σημαίνει ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν, το ποδόσφαιρο, την μπύρα και τις γυναίκες απλά θα τις λατρεύει. Πόσο μάλλον, όταν η γυναίκα αυτή ακούει στο όνομα Kim Kardashian, διάθετει τα πιο ζουμερά οπίσθια του πλανήτη, φοράει πάντα ό, τι πιο εφαρμοστό βρει μπροστά της και κυκλοφορεί συνάμενη κουνάμενη χωρίς να την ενδιαφέρουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Aυτό ακριβώς έκανε για ακόμη μία φορά η reality star, την οποία απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, τυχαία σίγουρα όχι, κατά την έξοδό της από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη. Η Kim λοιπόν, με ένα άκρως πρωινό outfit, see through πουκάμισο, μαύρη στενή φούστα και σέξι ψηλοτάκουνα, αποφάσισε να πάει έναν περίπατο για να ξεσκάσει.

article-2722257-20744A7E00000578-30 634x949

Και μιας και ο φωτογραφικός φακός καταγράφει όλες της τις κινήσεις, έπιασε και το ιδιαιτέρως αδιάκριτο βλέμμα, ενός αστυνομικού ο οποίος μαγεμένος από τα οπίσθια της star δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της, αδιαφορώντας φυσικά για το γεγονός ότι... θα γινόταν πρώτο θέμα σε όλα τα sites του πλανήτη!

Εντάξει δεν μπορούμε να τον αδικήσουμε η αλήθεια είναι. Ο καθένας θα κοιτούσε!

Διαβάστε ακόμη:

Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του Robin Williams στο Twitter

Ξεκατίνιασμα φρέσκο και σπαρταριστό! Πρώην και νυν έβγαλαν τα... μαχαίρια