Αυτά ειναι γοβάκια για εμάς! Η Sarah Jessica Parker και η περιοδεία για τη συλλογή της

Αυτά ειναι γοβάκια για εμάς! Η Sarah Jessica Parker και η περιοδεία για τη συλλογή της

Μας αρέσουν όλα και ορκιζόμαστε στη... Chanel!

Ήταν εκείνη που απενοχοποίησε με έναν μοναδικό τρόπο την αιώνια γυναικεία εμμονή για τα παπούτσια. Η τηλεοπτική Carrie του θρυλικού Sex & The City μπορεί να μην είχε σπίτι δικό της, αλλά είχε μια συλλογή από γόβες, μπότες και πέδιλα που θα άξιζαν όσο ένα διαμερισματάκι στη Νέα Υόρκη!

Αυτή τη χρονιά το πιο συναρπαστικό νέο στο χώρο της μόδας ήταν η δημιουργία της προσωπικής συλλογής παπουτσιών της Sarah Jessica Parker, που επιμελείται η ίδια η διάσημη ηθοποιός. Η συλλογή που φέρει το όνομα SJP Collection κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο site Nordstrom.com και σε pop up shops στις 20 Φεβρουαρίου και οι γυναίκες λάτρεψαν κάθε δημιουργία. Θηλυκά σε κομψές γραμμές με κλασική διάθεση ιδανικά για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ τα κομμάτια φτιάχνονται στην Ιταλία και έχουν ήδη αγαπηθεί από το γυναικείο κοινό.

Η Sarah Jessica Parker αναμφισβήτητα το fashion είδωλο της γενιάς μας πριν λίγες μέρες έκανε μια σύντομη περιοδεία σε αμερικανικές πόλεις για να υπογράψει αυτόγραφα και να δει από κοντά τις θαυμάστριές της να αγοράζουν και να φορούν τα ζευγάρια της και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μας έδωσε μερικές backstage στιγμές, που μπορείτε να δείτε στο φωτογραφικό μας gallery.

Απολαύστε ονειρεμένα παπούτσια και ακόμη τη νέα συλλογή από τσάντες που θυμίζουν απόλυτα Carrie!

Διαβάστε ακόμη:

Ο Hugh Jackman δεν φοράει τίποτε! Τόσο sexy που θα κοκκινίσετε.